P e 14 și 16 iunie a.c., orașul Lipova va fi gazda a două partide internaționale de juniori, România U.17 – Austria U.17.

Printre jucătorii selecționați este și Octavian Cepoi (foto 1), în prezent component la echipei Rapid București, jucător care a făcut parte din lotul echipei Jiul Petroșani până în anul 2017, el fiind antrenat de Damian Militaru (foto 2).
A fost coleg, printre alții, cu actualii componenți ai Jiului, Bogdan Tomescu, Botoroagă sau Lovas, Căpriță, Iftimie (foto 3).
„Octavian Cepoi se remarcă prin joc bun cu ambele picioare, clarviziune și dorința de a munci cât mai mult. Este un mijlocaș central de mare talent, îi prevăd un viitor strălucit” a spus fostul său antrenor de la Jiul – juniori, Damian Militaru. Înainte de a ajunge la Rapid după ce a plecat de la Jiul Petroșani, Cepoi a mai jucat la Luceafărul Drobeta Turnu Severin și Academica Clinceni.
Lotul României U.17 convocat de antrenorul Ion Marin cu Austria cuprinde jucători de la Rapid, Farul, „U” Cluj, Steaua, Empoli (Italia), C.S.u craiova, Celta Vigo (Spania), Lecce, Verona (Italia).

GENU TUTU