Distracție și voie bună, multe ambiții și familii reunite. Așa a fost duminică, pe centrul Petroșaniului la o nouă ediție a concursului Fotbal în familie. Și jucătorii au avut și arbitri și comentator și public și chiar reprezentanți de la federație.

Nu mai puțin de 54 de familii s-au întrecut, la Petroșani. S-au distrat și au pus la bătaie toate cunoștințele lor la fotbal. A fost un moment dedicat familiilor de la noi, care sunt pasionate și de sport. Asta, pentru că sportul ne unește pe toți.
„Fotbal în familie este un proiect pe care l-am început în urmă cu 2 ani, în cadrul Asociației Județene de Fotbal. Ne bucurăm că primăria din Petroșani, împreună cu CSM Jiul Petroșani și Școala de fotbal Damian Militaru, putem să organizăm această a doua ediție la Petroșani. Se pare că familia face echipă nu doar în viața de zi cu zi, ci și pe teren. Este un eveniment deosebit, prin care promovăm fotbalul, cu toată familia”, a declarat Cristian Petrean, președintele AJF Hunedoara
Pe teren au intrat toți cei care au vrut să arate că familia lor e cea mai bună. Inclusiv primarul de la Petroșani, care a și deschis evenimentul.
„E o competiție foarte frumoasă și sunt convins că toți cei care participă sunt câștigători. Și părinți și bunici și cunoștințe. Vă mulțumim că aveți grijă de cei mici și că ne petrecem timpul împreună”, spune Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani
Cea de a doua ediție a evenimentului Fotbal în familie a avut loc în centrul civic, pe două mini-terenuri amenajate de profesorii de sport de la noi și toată lumea s-a bucurat de sport, mișcare și socializare.

Diana Mitrache