Campania educativă „Viitorul începe acum” desfășurată de Kaufland România a obținut un succes remarcabil, evidențiind angajamentul profund al comunităților locale din întreaga țară în susținerea modernizării și tehnologizării învățământului.

Prin intermediul platformei online www.viitorulincepeacum.ro, peste 1.000 de școli din România s-au înscris pentru a beneficia de sprijinul oferit, acumulând puncte prin bonurile de cumpărături emise în magazinele Kaufland.
Efortul colectiv al profesorilor, părinților și elevilor a condus la realizarea unei performanțe impresionante, permitând instituțiilor de învățământ să achiziționeze peste 27.000 de produse și echipamente esențiale pentru procesul educațional. Printre acestea se numără computere, monitoare, piese de mobilier, seturi de laborator și articole sportive, care vor contribui semnificativ la îmbunătățirea calității educației în școlile din întreaga țară.
Două unități de învățământ din județul Hunedoara au avut parte de recunoașterea meritată în cadrul acestei campanii. Colegiul Național Carmen Sylva din Petroșani și Școala Gimnazială Nr. 2 din Hunedoara s-au remarcat prin implicarea lor exemplară și determinarea de a îmbunătăți condițiile de învățare pentru elevii lor.
Kaufland România își reafirmă angajamentul de a continua să sprijine inițiativele care promovează educația și dezvoltarea comunităților locale, contribuind la formarea unei societăți mai prospere și mai incluzive.
Monika BACIU