F irma de salubritate din Valea Jiului organizeazîă o campanie de colectare a deșeurilor periculoase. Pentru început, campania are loc în prima zi a lunii martie, la Petroșani și în localitatea Baru Mare.

Supercom organizează această
campanie de colectare a deșeurilor considerate periculoase din deșeurile menajere și le cere oamenilor din Petroșani și Baru Mare să se prezinte la punctele de colectare. Acestea vor fi amplasate în 11 martie, între orele 10,00 -14,00, la Petroșani și la Baru Mare. La Petroșani, centrul de colectare este în fața primăriei, vis-a-vis de Casa de Cultură, iar pentru comuna Baru, la balastieră.
Aici poate duce oricine ambalaje de la produsele de igienizare, uleiuri și grăsimi, altele decât cele comestibile. Ambalaje care conțin reziduuri de substanțe periculoase sau sunt contaminate cu substanțe periculoase, ambalaje de la vopseluri și lacuri, ori spary-uri, baterii, precum și acumulatori portabili.
Nu sunt colectate în aceste puncte deșeurile voluminoase, ori cele provenite din demolări, dar nici cele electrice ori electronice.
Diana Mitrache