Investițiile în infrastructura rutieră din Cartierul Ștefan de la Lupeni sunt în plină desfășurare, sub îndrumarea administrației locale conduse de primarul Lucian Resmeriță. Modernizarea zonei pompierilor este doar unul dintre proiectele în curs de realizare, cu scopul de a îmbunătăți condițiile de trai ale locuitorilor. Primarul subliniază că investițiile în infrastructură vor aduce un confort sporit pentru comunitate și că acest trend pozitiv va continua pe tot parcursul anului, indicând o preocupare constantă pentru dezvoltarea și modernizarea municipiului.
”Modernizăm infrastructura rutieră, astăzi zona Pompierilor din Cartierul Ștefan”, anunță Lucian Resmeriță primarul municipiului Lupeni.
Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni, spune că toate proiectele de investiții vor spori confortul locuitorilor din localitate. Mai mult decât atât acestea vor continua pe parcursul anului.
Prin aceste inițiative, se urmărește nu doar rezolvarea problemelor existente, ci și anticiparea nevoilor viitoare ale comunității. Astfel, fiecare proiect este gândit și implementat în așa fel încât să contribuie la creșterea calității vieții locuitorilor, oferindu-le un mediu urban mai sigur, mai funcțional și mai plăcut.
Monika BACIU