Președintele CJ Hunedoara, Laurențiu Nistor a anunțat că vor fi alocate fonduri substanțiale pentru proiectele de alimentare cu apă a stațiunilor turistice Pasul Vîlcan și Straja – etapa a II-a. Aceste măsuri reprezintă un pas important în direcția consolidării infrastructurii turistice locale, sporind astfel atractivitatea regiunii pentru turiști și investitori.

În cadrul ședinței Consiliului Județean, s-a adoptat proiectul de hotărâre privind aprobarea devizului general actualizat pentru obiectivul de investiții „Alimentare cu apă zona turistică Pasul Vîlcan”. Valoarea totală a acestei investiții este estimată la 3.338.917,75 lei, reflectând angajamentul autorităților locale pentru îmbunătățirea condițiilor de infrastructură în beneficiul comunității.
”Tot la capitolul investiții, vor fi alocate fonduri pentru proiectele de alimentare cu apă a stațiunii turistice Pasul Vîlcan și a stațiunii Straja – etapa a II-a”, informează Laurențiu Nistor, presedintele CJ Hunedoara.
Implementarea acestor proiecte va aduce beneficii semnificative atât pentru comunitatea locală, prin crearea de noi locuri de muncă și stimularea economiei locale, cât și pentru turiști, oferindu-le condiții optime pentru petrecerea vacanțelor și a timpului liber în mijlocul naturii.
Monika BACIU