Condamnat definitiv pentru viol

Ciobanul care a batjocorit o bătrână din Şoimuş va executa o pedeapsă de aproape şapte ani de închisoare.
Recidivistul a fost condamnat definitiv pentru tâlhărie calificată şi viol. Ultima sa victimă a fost o femeie singură din localitatea Şoimuş. Individul a mai fost închis pentru viol.
Violatorul are 52 de ani şi este din judeţul Dolj, iar fapta pentru care a fost trimis după gratii a avut loc anul trecut. Nuţă Mircea lucra pe la stânele din judeţul Hunedoara şi a intrat peste o vârstnică din Şoimuş, a băut-o pentru a afla unde-şi ţin economiile şi a violat-o. A fost condamnat de Judecătoria Deva la 5 ani de închisoare pentru tâlhărie calificată şi 5 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Atât recidivistul cât şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva au făcut apel la soluţia instanţei de fond.
Curtea de Apel Alba Iulia a admis apelul procurorilor fără a schimba şi anii de închisoare pe care trebuie să-i execute inculpatul. În cazul lui Nuţă, magistraţii au respins acţiunea ca nefondată urmând ca violatorul să execute pedeapsa principală rezultantă de 6 ani şi 8 luni închisoare. Anchetatorii spun că Nuţă şi-a premeditat fapta ştiind că locuieşte singură. Potrivit poliţiştilor, suspectul ar fi pătruns în locuinţă prin spargerea unui geam după ce a pândit-o pe femeie o perioadă de timp. Individul devenise spaima taximetristelor după ce a comis mai multe violuri pe raza judeţului Dolj cât şi a celor limitrofe.
Maximilian Gânju