I ndividul în vârstă de 40 de ani, din Petroșani, a fost judecat pentru că a violat o tânără în vârstă de 24 de ani, în plin centrul municipiului, sub amenințarea cuțitului.

Instanța din Petroșani l-a condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol, dar inculpatul a făcut apel la sentință. În fața judecă-torilor din cadrul Curții de Apel Alba Iulia, Cisco Adrian a cerut o pedeapsă
mai mică invocând și faptul că este la prima
condamnare penală.
În urma analizării dosarului, completul de judecată i-a respins apelul ca nefondat și a menținut soluția Judecătoriei Petroșani. Cisco Adrian a fost condamnat la 6 ani de pușcărie pentru că în seara zilei de 21.01.2023, în jurul orelor 19:00, a acostat o tânără în vârstă de 24 de ani, în zona centrală a municipiului, a amenințat-o cu un cuțit și a dus-o în zona unor garaje unde a violat-o.
”Prin constrângere și profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra, a întreținut cu aceasta trei raporturi sexuale normale și mai multe acte sexuale orale”, se arată în actul de acuzare. Violatorul a fost prins de polițiștii din Petroșani pe baza descrierii oferite de victimă. Deși s-a folosit de un cuțit și a supus-o pe tânără la chinuri, individul a fost condamnat la puțin peste minimul pedepsei prevăzute de lege, respectiv șase ani de închisoare.