Consilierii județeni urmează să dezbată proiectul de hotărâre privind darea în folosință gratuită a unui microbuz. Este vorba de microbuzul școlar care va ajunge la Școala Gimnazială IG Duca din Petroșani.
În urmă cu câteva luni, CJ Hunedoara a scos la licitație un contract pentru achiziționarea unui microbuz destinat transportului elevilor de la Școala Gimnazială IG Duca.
Valoarea estimată a contractului a fost de 252.100 de lei, iar în urma licitației, contractul a fost atribuit la valoarea de 207.900. Iveco Truck Services va livra microbuzul. CJ Hunedoara a alocat fonduri de la bugetul instituției pentru achiziționarea microbuzului.
Consiliul Județean Hunedoara este cel care va face această investiție, după o adresă în acest sens trimisă de conducerea școlii. Microbuzul pe care îl au acum la dispoziție este vechi și se impune schimbarea acestuia.
La finele lunii decembrie, Consiliul Județean Hunedoara a achiziționat un microbuz nou și pentru transportul elevilor navetiști cu cerințe educaționale speciale care învață la Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Petroșani. Microbuzul a fost dat în folosință gratuită unității de învățământ.
Cosmin BACIU