A început cea de-a zecea ediţie a concursului nostru de cultură generală „Citeşti şi câştigi!”, o ediţie aniversară şi prima de când acest concurs a devenit marcă înregistrată la OSIM! Primul meci de astăzi i-a adus faţă în faţă pe elevii echipei Colegiului Naţional Pedagogic „Regina Maria” Deva şi pe cei ai echipei  Colegiului Economic „Emanuil Gojdu” Hunedoara. După un început  echilibrat, apropiat ca valoare,  echipa colegiului devean s-a distanţat, câştigând această confruntare cu scorul de 20 la 14  răspunsuri corecte (din 30 de întrebări), obţinând astfel 3 puncte în clasament.

De la ora 12:00 a început  cel de-al doilea meci al primei zile de confruntări. S-au aflat faţă în faţă în faţă echipa Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” Petroşani şi cea a Liceului cu Program Sportiv „Cetate” Deva. După un început bun în care echipa deveană s-a distanţat la câteva puncte, echipa colegiului din Petroşani  a recuperat şi ulterior s-a detaşat, câştigând în final meciul cu scorul de 19 la 11  răspunsuri corecte şi a obţinut 3 puncte în clasament.

Concursul nostru de cultură generală a continuat azi,  de la ora 14:00,  cu meciul dintre echipa Colegiului Naţional „Iancu de Hunedoara” Hunedoara şi cea a Liceului „Prof. Bora Tit Liviu” Baru. De la bun început echipa colegiului hunedorean s-a impus hotărâtă şi a câştigat meciul cu un scor detaşat de  18 la 5  răspunsuri corecte din 30 posibile. În acest fel, Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara” din Hunedoara a acumulat  cele 3 puncte în clasament.

Ziua de azi s-a încheiat cu confruntarea dintre  Liceul Teoretic „Avram Iancu” Brad şi Liceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” Geoagiu. A fost un meci frumos, cu un parcurs constant al echipei colegiului din Brad, care s-a departajat  încă de la primele întrebări şi a câştigat confruntarea cu un scor de 20 la 10 răspunsuri corecte, obţinând 3 puncte în clasament. Le mulţumim tuturor concurenţilor noştri şi vă aşteptăm să urmăriţi concursul nostru şi mâine începând cu ora 11:00, când echipa Liceului Teoretic „I.C. Brătianu” Haţeg va întâlni echipa Colegiului Tehnic „Transilvania” Deva.