Minerit

CEH cautã cilindri hidraulici

 

Un nou abataj ar putea fi deschis la mina Livezeni, dacã luãm în calcul faptul cã, administratia Complexului Energetic Hunedoara achizitioneazã cilindrii hidraulici necesari pentru sustinerile mecanizate.
230 de astfel de cilindrii urmeazã a fi achizitionati în perioada imediat urmãtoare de societatea energeticã, valoarea contractului de achizitie fiind de 1.731.980 lei.
”Cilindrii hidraulici ce fac obiectul prezentei achizitii vor fi utilizati la Sucursala EM Livezeni, în abatajul mecanizat Pan. 4N, str.3, bl. VI, Oriz. 300 ce urmeazã a fi pus în functie anul acesta, precum si pentru mentinerea în stare de functionare în conditii de sigurantã a sectiilor mecanizate din subteran a abatajului mecaniza Pan. 3 str. 13, Bl. IX, oriz. 100. Acesti cilindri sunt indispensabili în desfãsurarea activitãtii de exploatare prin metode mecanizate. Lipsa acestor repere poate duce la întârzieri si chiar oprirea unor locuri de muncã cu consecinte asupra pierderilor de productie aferente si mai ales periclitarea stãrii de securitate a zãcãmântului si a personalului”, aratã documentatia.
Achizitia acestor produse asigurã derularea neîntreruptã a activitãtii de exploatare, astfel se realizeazã indicatorii tehnico-economici stabiliti, productia stabilitã. În plus, potrivit documentului, prin acest fel se asigurã si aprovizionarea cu cãrbune autohton a celor douã termocentrale din cadrul societãtii si se asigurã siguranta locurilor de muncã.
Cosmin BACIU

One thought on “CEH cautã cilindri hidraulici

  • Daca PNL nu face investitii (pana la alegerile din Iunie) la Mina Livezeni atunci va pierde ce mai are in Valea Jiului (Petrosani – Tiberiu Iacob Ridzi) . Mina Livezeni si Mina Vulcan sunt Mine viabile ! Domnule Cristian Rosu , Mina Lupeni (de unde vii tu si ai interes politic local) este Mina pe INCHIDERE ca si Mina Lonea .

Comentariile sunt închise.