S tațiunea montană Parâng este pregătită pentru a-și primi turiștii în sezonul de iarnă 2023-2024.

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, spune că tot ceea ce a ținut de administrația locală a fost pregătit. Utilajele de iarnă sunt funcționale, la fel și telescaunele.
”Din punctul de vedere al nostru, al celor care administrează Domeniul Schiabil Parâng, sezonul de iarnă este pregătit. Utilajele sunt pregătite, telescaunele sunt funcționale. Din acest punct de vedere totul este pregătit”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi primarul municipiului Petroșani.
Stațiunea Parâng este localizată la o altitudine de aproximativ 1800 metri, la o distanță de aproximativ 5 km de Petroșani, în Munții Parâng, al căror potențial turistic este deosebit de mare. Această zonă a devenit în ultimii ani din ce în ce mai cunoscută în rândul turiștilor, în special iubitori ai
sporturilor de iarna, datorită prezenței pârtiilor moderne de care dispune. Începand cu anul 2009, Stațiunea Parâng a fost atestată ca stațiune turistică de interes național, fiind una dintre cele mai importante de la noi din țară.
Monika BACIU