Consiliul Local al municipiului Petrosani a luat decizia de a aproba încheierea unor contracte de  activitate sportivã cu antrenorii si jucãtorii echipei de fotbal seniori ai Clubului Sportiv municipal Jiul Petrosani.  Începând cu luna  septembrie, consilierii municipali au decis  sã încheie contractele pentru cei doi antrenori si 11 jucãtori de fotbal seniori.
Contractele au fost încheiate “cu antrenorii si jucãtorii echipei de fotbal seniori, din cadrul clubului nostru, pentru a-i putea recompense pentru efortul lor de a mentine echipa în Liga a IV-a si de ce nu, pentru a-i stimula sã lucreze mai mult pentru accederea în esaloanele superioare, mai ales cã de curând am aniversat împlinirea a 100 de ani de la înfiintarea Clubului sportive Jiul Petrosani”, subliniazã Tiberiu  Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.
Suma brutã pentru antrenori va fi de  1000 lei/lunã, iar pentru jucãtori va fi de 375 lei/lunã.  În prezent, sectiile pe ramurã de sport din cadrul clubului sunt sah, tenis de câmp, tenis de masã, karate, box, natatie, atletism, fotbal si  automobilism sportiv.
Cosmin BACIU