Apa Serv asigură apă potabilă prin metode alternative, în situaţii de avarie

Conducerea Apa Serv Valea Jiului a luat măsura de a pune la dispoziţia cetăţenilor o sursă alternativă de asigurare a apei potabile, în zonele afectate de avarii la reţeaua de alimentare.
Asta, în condiţiile în care asigurarea apei potabile pentru locuitorii din Valea Jiului reprezintă principala prioritate a Apa Serv.
Spre exemplu, potrivit directorului general al Apa Serv Valea Jiului, Cristian Ionică, zilele trecute în cartierul Dimitrov din Petroşani, echipele de intervenţie au acţionat pentru remedierea unei avarii care a necesitat sistarea furnizării apei potabile la robinet, preţ de aproape o zi întreagă, iar în tot acest timp Apa Serv a pus la dispoziţie celor afectaţi apă potabilă prin intermediul unor autocisterne. ”Din cauza unor probleme generate de presiunea apei potabile din reţea, am fost nevoiţi să acţionăm pentru remedierea unei avarii care a afectat 6 străzi din zona centrală a municipiului Petroşani, practic întregul cartier Dimitrov. Noi am fost nevoiţi să acţionăm pentru remedierea acestei avarii pentru că, timp de op săptămână, am avut numeroase reclamaţii, pe bună dreptate, din partea beneficiarilor noştri din această zonă, cu privire la lipsa de presiune a apei la robinet. Intervenţia a durat mai mult decât am estimat noi şi acest lucru a dus la nemulţumiri din partea cetăţenilor. Vreau să fac însă precizarea că noi am asigurat, pe toată perioada instituirii acestei restricţii în regim de avarie, apa potabilă pentru locuitorii din acest cartier, prin intermediul unei autocisterne de la care am oferit gratuit apă potabilă, în recipienţi specifici, tuturor celor care au solicitat acest lucru”, a declarat Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.
Potrivit directorului general al APA Serv, măsura de asigurare a unui sistem alternativ de apă potabilă  pentru cetăţeni, prin intermediul cisternelor va fi utilizată peste tot unde vor avea loc lucrări de intervenţie în regim de avarie.

Advertisements