T ânărul agresat s-a refugiat în instituție de frica atacatorilor. Unul dintre bătăuși a fost pus sub acuzare pentru lovire și alte violențe. Minorul în vârstă de 17 ani a fost urmărit de interlopi chiar și în interiorul poliției.

Potrivit anchetatorilor, adolescentul se plimba cu bicicleta împreună cu alți trei minori, iar în zona sediului Poliției Petroșani a fost atacat de tatăl unui alt tânăr cu care se certase în trecut. ”Persoana vătămată și martorul au ajuns la semaforul situat lângă Poliția Petroșani, cu intenția de a se deplasa spre locuințele lor. Aici, i-au văzut pe martorul şi pe tatăl acestuia. La vederea acestora, martorul a fugit, iar persoana vătămată a rămas la semafor, cu intenția de a se deplasa către casă, după preschimbarea culorii semaforului. Inculpatul a început să-l ia la întrebări în legătură cu incidentul petrecut în aceeași zi adresându-i mai multe cuvinte și expresii jignitoare. Inculpatul a început să-l lovească pe numit cu pumnii în zona capului și a feței, respectiv în nas, pomeți și
maxilar, acesta din urmă căzând pe sol, moment în care inculpatul a continuat să îl lovească cu picioarele în zona feței și a coapselor, deşi persoana vătămată i-a solicitat agresorului să nu îl mai lovească, reușind să fugă și să se adăpostească în sediul Poliției”, se arată în dosar. Bărbatul acuzat nu a recunoscut săvârșirea faptei, însă a precizat că s-a îmbrâncit cu victima fără însă a-i aplica lovituri. Trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, individul în vârstă de 61 de ani a fost condamnat de Judecătoria Petroșani la o amendă penală de 8.400 lei, dar sentința nu este definitivă.