Accident pe DN 66, provocat de o căprioară

O tânără de 19 ani a fost rănită după ce a izbit în plin animalul sălbatic ieșit pe drumul național. Un alt autoturism a lovit animalul cât și autoturismul tinerei.”Poliţiştii rutieri în urma cercetărilor preliminare au constatat că,  o tânără de 19 ani, din localitatea Baru, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN66, din direcția Hațeg-Petroșani în afara localității Rușor la Km. 166 + 810 m, a intrat în coliziune cu un animal sălbatic (căprioară) care se deplasa pe partea carosabilă. De asemenea, un bărbat de 42 ani din municipiul Târgu Jiu, judeţul Gorj, care conducea un autoturism, în aceeași direcție de mers, a intrat în coliziune cu același animal sălbatic (căprioară) care se afla pe D.N.66, după care a părăsit partea carosabilă în partea stângă a direcției de mers. În urma impactului, dintre cele două autoturisme, ambii conducători auto au suferit leziuni corporale, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a informat IPJ Hunedoara. Ambii șoferi au fost testați pentru alcool iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii u deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. M. Gânju

Advertisements

Un comentariu la „Accident pe DN 66, provocat de o căprioară

  • 6 octombrie 2020 la 18:30
    Permalink

    Caprioara a patit ceva?
    Sunt sigur ca tanara de 19 ani este o conducatoare auto extrem de proasta si ca putea evita accidentul daca ar fi avut la ea instinctul de sofer….dar cum azi carnetele de sofer le primesc toate blondele …dam vina pe caprioare….
    Apropo…dosarul penal pentru vatamare din culpa a fost deschis pe numele caprioarei? pe numele tinerei conducatoare auto? sau pe numele gorjanului care este foarte probabil ca nu a respectat distanta prevazuta de lege intre doua autoturisme care ruleaza in trafic?

Comentariile sunt închise.