Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 68 Caransebeș-Hațeg, la kilometrul 66+150 de metri, în zona localității Totești, județul Hunedoara, a avut loc un accident rutier între trei autoturisme, soldat cu rănirea a șapte persoane, ce sunt evaluate medical.
Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

Potrivit ISU Hunedoara, echipajele operative sosite la fața locului au constatat faptul că, în accident au fost implicate 3 autoturisme și au rezultat 7 victime, iar 2 dintre acestea au fost găsite încarcerate.

Pompierii au acționat de urgență pentru descarcerarea celor 2 persoane – un bărbat în vârstă de 24 de ani și o femeie în vârstă de 65 de ani, care au fost extrase în siguranță, fiind conștiente și cooperante.

La locul evenimentului, toate cele 7 victime au primit îngrijiri medicale, iar ulterior au fost transportate la spitalele din Hațeg, Hunedoara, Deva și Petroșani.

Printre persoanele rănite, s-a numărat și o minoră în vârstă de 11 ani, pentru care s-a solicitat sprijinul elicopterului SMURD Arad, astfel încât aceasta să fie transportată în cel mai scurt timp posibil la o unitate spitalicească din Timișoara.

Pompierii militari au acționat, de asemenea, pentru asigurarea măsurilor de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor în astfel de cazuri și pentru sablarea carosabilului.

Pentru această misiune au fost mobilizate două autospeciale de descarcerare, două ambulanțe SMURD și trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean.