A început plombarea gropilor din Petrosani

Directia de Administrare a Domeniului Public a demarat actiunea de plombare, la rece, a gãurilor ce s-au format în asfalt.

Vremea a fost extrem de capricioasã în aceastã iarnã si, cel putin pe portiunea în care DN 66  strãbate municipiul Petrosani, soferii erau nevoiti sã facã slalom printre gãurile adânci din asflat. Plombele sunt cu mixturã la rece si vor tine pânã la primãvarã cel putin, ne dau asigurãri cei care le pun.

„Au apãrut anumite gropi pe partea carosabilã, în special pe sãoseaua de centurã a municipiului Petrosani, pe DN 66, în zona sensului giratoriu de la avion si pânã la Liceul Teoretic Mihai Eminescu. Au început joi lucrãrile de plombare. Toate se fac în regie proprie de cãtre angajatii DAPP. S-a achizitionat mixturã asfalticã la rece, mai exact 1 tonã si în câteva zile sperãm  sã acoperim toate gropile de pe centurã, dar si de pe alte strãzi, acolo unde se impune”, spune Daniel Visan, director DAPP.

Drumul National 66, care traverseazã municipiul Petrosani, a fost reabilitat anul trecut, însã, portiunea care este acum bombardatã de gropi nu a intrat în acest proiect. Asa se face cã acolo asfaltul a sãrit si, pentru cã vremea a fost rea, temperaturile au scãzut frecvent sub – 20 C, iar gropile s-au adâncit cu fiecare zi.

Diana Mitrache

Advertisements

Un comentariu la „A început plombarea gropilor din Petrosani

  • 19 ianuarie 2017 la 20:09
    Permalink

    Felicitari !

Comentariile sunt închise.