Ne cerem scuze ca ati dat cu masina-n groapa…

Administratia de la Petrosani isi cere scuze soferilor care au probleme din cauza gropilor care s-au format in asfalt in urma mijloacelor folosite pentru deszapezit.

Centura Municipiului Petrosani, pe portiunea intre Piata Dacia si zona Lukoil, a fost grav afectata de interventia utilajelor si a sarii folosite pentru deszapezire. Pe o portiune de cateva zeci de metri soferii sunt nevoiti sa faca slalom printre craterele ce s-au format in asfalt, asta pentru a nu isi strica masinile.

Autoritatile locale sustin ca trosonul respectiv este betonat si, din pacate, este necesara interventia asupra acesteia in fiecare an, pana la turnarea unui nou covor asfaltic, al carui cost este semnificativ. Directorul executiv al SPADPP, Lucian Dragomir, afirma ca imediat ce starea vremii se va imbunatati, centura va intra intr-un proces de reparare, care va ridica simtitor calitatea acesteia. “Este o prioritate pentru noi refacerea acelui sector de drum iar cum vom putea o sa intervenim. Pana atunci dorim sa prezentam scuze soferilor pentru situatia creata”, spune Dragomir.

Marius MITRACHE

Advertisements

2 comentarii la „Ne cerem scuze ca ati dat cu masina-n groapa…

 • 21 februarie 2012 la 05:55
  Permalink

  Normal cand se va incalzi se vor plomba strazile din Petrosani ca nu suntem pe timpul PSD-ului 2000-2004 cu David primar cand nu sau plombat drumurile timp de 4 ani.

 • 21 februarie 2012 la 13:52
  Permalink

  @cetatenii –ori esti bolnav ori ….
  decat sa plombeze gropi pe care sa le masoare cu ruleta stim noi cine mai bine defriseaza si apoi pune covor asfaltic darrrrr este o problema portiunea respectiva de drum nu e a primariei ci a drumurilor judetene asa ca mai bine se informeaza desteptii si nu mai sar in sus cu promisiunile..

Comentariile sunt închise.