Senatul nu-i atrage

Numele edilului din Petrosani a fost vehiculat în mai multe rânduri ca unul dintre cei care vor candida la alegerile parlamentare din acest an, la fel si cel al directorului de la operatorul de apã si canal din Valea Jiului, Costel Avram. Ambii sustin cã nu se vor înscrie în cursa electoralã, pentru cã vor sã-si ducã proiectele începute la bun sfârsit.

Primarul municipiului Petrosani recunoaste cã s-a purtat o discutie privind nominalizarea sa pentru Senat, însã nu renuntã la administratia localã.

Iacob-Ridzi sustine cã si-a luat un angajament în fata locuitorilor municipiului Petrosani, la alegerile din iunie a.c.. ”A fost o discutie în interiorul partidului, este adevãrat, dar nu voi candida. Colegii mei ar vrea sã merg pe liste, dar le-am spus cã nu pot. Am avut o retoricã, am spus cã nu plec niciunde si nu pot sã mã duc”, a declarat primarul municipiului Petrosani.

Si numele lui Costel Avram a fost vehiculat tot pentru Senatul României, iar acesta ar fi urmat sã candideze din partea PSD, mai ales cã dupã demisia din PNL i-a sustinut pe social-democrati la locale. Avram spune cã nu doar cã nu va fi candidat, dar nici mãcar nu se va înscrie în PSD. ”Vreau sã rãmân asa, fãrã apartenentã la vreun partid. Recunosc cã sunt apropiat de PSD, dar nu voi candida pânã în 2020. Am un proiect la Apa Serv Valea Jiului, am muncit mult pentru a aduce societatea unde este astãzi, mai am multe de fãcut si vreau sã-mi duc treaba la bun sfârsit. Nu vreau sã fiu nici senator si nici prefect, asa cum s-a vehiculat. Sunt multumit de ceea ce fac acum”, ne-a declarat Avram.

Maximilian Gânju

4 comentarii la „Senatul nu-i atrage

 • 8 septembrie 2016 la 07:49
  Permalink

  Da, cei doi sunt din cale afara de competenti. In Senat cu ei! Nu vedeti in ce hal e Petrosaniul????? Strada principala e a lui Guta(cele 3 case in paragina si locul ala viran la blocul 105), plina strada 1 Decembrie 1918 de second-handuri(chiar si third-hand dupa cum arata unele haine) si amaneturi(semn de bunastare).
  Astea sunt adev[ratele realizari ale lui GiveMe5 Ridzi.
  Avram stim ca a marit pretul apei si restul „apa de ploaie”. Nu este asa, domnule Avram????

 • 8 septembrie 2016 la 08:27
  Permalink

  IERI AM FOST DUPA MULT TIMP IN PARCUL CENTRAL DIN PETROSANI SAU CAROL SCHRETER CUM L AU BOTEZAT PDL ISTII EI BINE FANTANILE SUNT IN PARAGINE CU TENCUIALA CAZUTA .VOPSEA SCOROJITA NICI VORBA DE ARTEZIENE TREPTELE SI CUPOLA CU ZIDURI SPARTE SI VOPSITE ANOST,IARBA NETUNSA ASPECT TOTAL NEINGRIJIT SINGURII IN PROFIT FIIND CEI CARE INCHIRIAZA CARTURI SI TROTINETE CARE IN O ORA O ORA SI CIT AM STAT IN PARC N AU ELIBERAT NICI MACAR UN BON FISCAL…..POATE DAU DREPTUL IN ALTA PARTE CE ZICI TIBISOR?

 • 10 septembrie 2016 la 11:05
  Permalink

  !!! „Senatul nu-i atrage” !!!

  Pai mi-se fare foarte normal si logic, sa nu dai papagalii din mana pentru porcii jegosi de pe gard.

 • 10 septembrie 2016 la 14:02
  Permalink

  avram e in carti pentru postul de prefect sustinut din umbra de psd iar ritzi e cam cacat la cur dupa ce dna si a bagat nasul in smenurile facute gardean si dragomir prin paring….apropo dl primar firmele care lucreaza la negru in cimitirul central cui dau spaga……..un negricios si o basoldina cu curul mare care se dau prin cimitir si calca morminte cu duba hd o4 teo striga in gura mare ca la unul tibi……cine o fi asta?

Comentariile sunt închise.