Șase posturi au fost scoase la concurs de UPET

Universitatea din Petroşani, Județul Hunedoara organizează concurs în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante.
Astfel se organizează concurs pentru ocuparea unui post de de laborant, cu studii superioare, în cadrul Departamentului ingineria mediului și geologie, Facultatea de Mine; un post de tehnician, cu studii medii, în cadrul Departamentului automatică, inginerie electrică și energetică, Facultatea de M.E.; un post de muncitor calificat – zidar/zugrav, Atelier Întreținere, în cadrul Serviciului Patrimoniu; un  post de muncitor calificat – electrician, Atelier Întreținere, în cadrul Serviciului Patrimoniu; un post de portar, în cadrul Biroului pază, S.S.M., P.S.I. și un post de administrator patrimoniu, cu studii superioare/referent – responsabil protecția datelor, în cadrul Biroului pază, S.S.M., P.S.I.;
Pentru ocuparea postului de laborant candidatții trebuie să aibă studii superioare în domeniul chimiei; experiență în domeniul postului de minimum 2 ani; seriozitate, responsabilitate, adapta­bilitate, autocontrol, atitudine principală și punctualitate; abilități de comunicare, vigilență, corectitudine, profesionalism, loialitate, conștiinciozitate, disponibilitate de a lucra în echipă.
Pentru postul de technician se solicită studii medii în domeniul electrotehnic, seriozitate, responsabilitate, adapta­bilitate, autocontrol, atitudine principală și punctualitate, abilități de comunicare, vigilență, corectitudine, profesionalism, loialitate, conștiinciozitate, disponibilitate de a lucra în echipă.
Pentru posturile de muncitor sunt necesare studii generale sau medii, certificate de calificare profesională și vechime de peste 3 ani.
Pentru postul de portar  din cadrul Biroului S.S.M., P.S.I. se solicită  studii medii sau școală general, atestat agent de pază, bună conduită morală, fără cazier juridic și vechime în activitatea de pază de cel puțin 3 luni.
În ceea ce privește postul de administrator patrimoniu, cu studii superioare/referent – responsabil protecția datelor, în cadrul Biroului pază, S.S.M., P.S.I. sunt necesare studii superioare, diplomă de absolvire sau adeverință de la curs G.D.P.R., capacitate de gestionare a timpului și priorităților, abilități de comunicare și relaționare și cunoștințe operare PC.
În data de 19 octombrie candidații vor susține proba practică și proba orală, iar în aceeași zi, de la ora 13:00 va avea loc interviul.
Monika BACIU