Regal liberal / Primele alegeri dupã reformarea PNL Petrila

9Adunare mare la PNL Petrila, unde vineri au loc alegeri pentru Biroul Politic Local. Pentru functia de presedinte pânã acum doar presedintele interimar Costel Avram si-a anuntat candidatura si, mai mult ca sigur, nu va avea contracandidat.

Liberalii din Petrila se pregãtesc de alegeri primele dupã reformarea organizatiei de cãtre presedintele interimar Costel Avram. Acesta a preluat organizatia în noiembrie 2012 si a pornit totul de la zero. „Am luat-o de la zero, iar azi avem aproximativ 180 de membri. Oricum, mã intereseazã calitatea, nu cantitatea membrilor din partid”, a declarat Costel Avram. Iar dintre cei 180 de membri, 11 vor intra în Biroul Politic Local, alãturi de presedintele organizatiei. Alegerile vor avea loc vineri dupã-amiaza, la Casa de Culturã „Ladislau Schmidt”, în prezenta liderilor liberali de la Deva, dar si din Valea Jiului. De asemenea, în salã vor fi reprezentanti ai tuturor partidelor politice din Hunedoara, care vor rosti mesaje cu aceastã ocazie. Si, chiar dacã este singurul candidat, Costel Avram recunoaste cã are emotii, mai ales cã îsi doreste ca totul sã decurgã ca la carte. „Vreau ca organizatia PNL Petrila sã joace un rol important pe esicherul politic al comunitãtii din Petrila. Imediat dupã alegeri voi demara si un sondaj de opinie pentru a vedea unde se situeazã partidul, dar si ce îsi doreste comunitatea localã din Petrila si sã ne axãm pe doleantele oamenilor”, a mai spus Costel Avram. Avram nu conduce doar organizatia PNL Petrila, ca presedinte interimar, ci este si coordonator al organizatiilor PNL din Valea Jiului, numit de conducerea judeteanã a partidului. „A fost o provocare pentru mine sã preiau conducerea organizatiei din Petrila, la fel ca si decizia Biroului Judetean de a mã numi ca si coordonator. Vreau ca PNL sã însemne mai mult decât acum pe esicherul politic al Vãii Jiului si depinde doar de noi, de liberali, care credem în aceastã doctrinã politicã si care vrem sã muncim, sã punem umãrul pentru a ne atinge telul”, a mai spus liderul local al PNL.

Carmen Cosman

Un comentariu la „Regal liberal / Primele alegeri dupã reformarea PNL Petrila

  • 6 iunie 2013 la 21:58
    Permalink

    Cred ca Avran Iancu e suparat pe cei care nu sunt bastinasi -petrileni-iar ca convingere politica ” no name” prietenii stiu de ce

Comentariile sunt închise.