Patru societăți vor să doteze unitățile de învățământ din Lupeni

M unicipalitatea din Lupeni a demarat o achiziție pentru furnizarea de echipamente corporale, consumabile și obiecte de inventar în cadrul Proiectului ”Sprijinirea capacității instituțiilor de învățământ din municipiul Lupeni pentru gestionarea situației de pandemie generată de virusul SARS-COV-2”. Patru societăți au depus ofertă în cadrul procedurii.

În perioada următoare are loc evaluarea tehnică și financiară a ofertelor depuse, urmând ca apoi să fie atribuit contractul firmei câștigătoare.
Este un proiect finanțat din fonduri europene și are ca obiect dotarea unităților școlare cu materiale igenico-sanitare, echipamente și dispozitive de protecție medicală destinate asigurării condițiilor igenico-sanitare necesare, pentru a crește capacitatea de prevenție a infectării cu SARS-COV -2 în școli, respectiv: roboți de spălat pardoseli cu aspirator; mașini de spălat; mașini de uscat; aspiratoare de praf profesionale; rafturi metalice pentru echipamente de protecție; stații de dezinfectare mâini; cărucioare de curățenie; mături, mopuri, lavete, găleți cu storcător, coșuri de gunoi, echipament de protecție, dozatoare de săpun, dozatoare prosoape de hârtie,
dozatoare hârtie igenică, dispensere dezinfectant cu senzor, dezinfectanți, mănuși de protecție, viziere, măști,
combinezoane.
Monika BACIU