Parcarea e broscarie, deocamdata

Au inceput lucrarile si le-au lasat balta, la propriu. Locatarii de pe strada Aleea Poporului din Petrosani sunt nemultumiti ca administratia a lasat o parcare sa se transforme in mlastina, iar lucrarile nu se mai finalizeaza. Parcarea promisa in centrul municipiului Petrosani este doar un loc in care s-au adunat deseurile si apa de ploaie.

Totul s-a transformat intr-o adevarata mlastina si depozitul de pamant sta asa de mai bine de o luna de zile. Si asta chiar in centrul municipiului Petrosani, la intrarea pe strada Aleea Poporului, unde pentru prima data in istorie s-a turnat si asfalt. Acum, insa, cei din primarie dau vina pe cei de la ape si promit ca astupa putin mizeria. „Avem o problema cu cei de la ape, insa, noi o sa punem niste piatra pentru a acoperi macar provizoriu zona, care intr-adevar arata rau.

Nu putem inca sa turnam asfalt si sa facem parcarea, pana ce nu se rezolva problemele aparute la sistemul de canalizare”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul din Petrosani. Pe strada cu pricina s-au efectuat lucrari de asfaltare. Atunci, edilii locali au stabilit ca vor construi si o parcare, insa, lucrurile au ramas la fel cum au fost, daca nu chiar mult mai rau.

„E mizerie multa, iar acum, dupa ploi e si mai rau. Se aduna si insecte si tot felul de vietati, de parca am fi in mlastina si de o luna de zile ne-au lasat asa”, spun locatarii din zona. Si lucrarile la canalizare au inceput de cateva zile, insa, cei de la Apa Serv lucreaza inca la asta.

Diana Mitrache

3 comentarii la „Parcarea e broscarie, deocamdata

 • 30 mai 2012 la 20:54
  Permalink

  Noi USP=PDL va rugam sa-l scuzati pe dl. Ridzi pentru ca a uitat de dvs. Trebuie sa-l intelegeti cu atatea pe cap: zilele orasului (chermeza si pomana preelectorala), centrul civic (piatra cubica pe bulevard „de vis”),telescaunul din Parang care nu duce nicaieri sunt prioritati. Voi cei de pe Aleea Poporului hai sictir ce mai tot vreti, ce credeti sa sta cineva in cateva voturi ale voastre?
  Domnule Molot sper sa-i bagi la puscarie pe acesti domni dupa alegeri.

 • 31 mai 2012 la 07:54
  Permalink

  asa prosteste Ridzi cetatenii… cu minciuni, praf in ochii prostimii… se imprastie cu lucrarile in tot orasul sa poata spuna lumea ca se lucreaza… atunci cand incepi o lucrare o duci la bun sfarsit apoi de apuci de alta, nu scormonesti ca gaina… lucrari marca RIDZI… dupa ei potopul…

 • 17 iunie 2012 la 22:40
  Permalink

  Si uite asa au ajuns la criteriile de inrtgtitaee ale Monicai Macovei, dar nu vor sa recunoasca. Acum Pasat si Ridzi trebuie sa demisioneze ca sa spele rusinea colegilor de partid care au vrut tot timpul sa-i apere?! Nu vi se pare ca oamenii acestia sunt prea agitati ca sa mai gandeasca limpede?

Comentariile sunt închise.