Actualitate

Angela Stoica este precauta si mereu insotita

De teama de a nu fi tinta unor vendete politice sau personale, mai ales dupa ceea ce s-a intamplat cu masina fiului primarului Gheorghe Ile, viceprimarul din Vulcan, Angela Stoica, si-a luat masuri de siguranta atat pentru ea, cat si pentru restul familiei.

“Am luat masuri de protectie pentru copiii mei, dar sunt convinsa ca nu vor pati nimic. Familia Stoica n-a deranjat pe nimeni, nu este asa de bogata si nu ar avea la ce sa atenteze, doar  din punct de vedere politic, pentru ca la urma urmei se confirma ca pentru a fi intimidat din punct de vedere politic primarul, s-au ordonat, sa zic asa, anumite chestii care au dus la incendierea masinii baiatului dumnealui”, a declarat viceprimarul Angela Stoica.

De altfel, politicianul cu numarul doi din Vulcan, mai  spune ca cel mai probabil nu va avea nimeni nimic de impartit cu ea, insa paza buna trece primejdia rea, mai ales cand vine vorba de familie.

“Eu merg mai mult insotita, acum, inca doua saptamani, pentru ca nu se stie niciodata. Poate pe fondul unei masuri politice, poti da peste o persoana cu probleme

psihice. Si copiii mei merg mai mult insotiti, in sensul ca au traseul bine stabilit, adica merg cu masina la scoala, vin la mine, dupa care inapoi acasa. Imi iau masuri de

siguranta pentru ca nu mai am incredere.  Daca la primul om al orasului i s-a intamplat ce i s-a intamplat, eu ca sunt femeie, cred ca sunt mult mai vulnerabila. Am luat aceste masuri de siguranta pentru ca nu poti sti niciodata, isi poate fi sechestrat un copil sau si se poate impune sa-si dai demisia”, a mai precizat Angela Stoica.

Luiza Andronache

7 comentarii la „Angela Stoica este precauta si mereu insotita

  • Nesimtirea acestei persoane este fara margini,sa insinuezi ca in Vulcan politicienii pot face asa ceva trebuie sa ai unul din doua motive:ori esti disperat(a) ca pierzi pozitia actuala , ori esti prost(proasta)

  • Paranoia clara.Cit de tembel poti fi ca sa gindesti in halul asta? Inconstienta,nu-si da seama ca prin asemenea masuri,ea provoaca isterie si teama in familie.Copiii „merg cu masina la scoala”…bla,bla…Periculos si-asa.Daca merg tot ca ma-sa (un real pericol pe sosele),ajung precum Alin Popa (patronul „Edy-Spedition”),si-atunci ce face ? Bineinteles da vina pe TIR-ist,care normal,are alta culoare politica.Asa ca mai bine si-ar sfatui copiii sa circule pe dreapta dupa normele romanesti, cind sint la volan sau la ghidon sau ca trenul are intotdeauna prioritate cind barierele sint lasate.Dar,asta e.Nu prea au de la cine lua exemplu.Bun.

  • Angela Stoica spune tu cu mana pe biblie ca nu ai furat impreuna cu actualul primar Gheorghe Ile din bani nostri publici si daca mintiti sa va bata Dumnezeu pe intreaga voastra familie cu boli incurabile.

  • sunteti lipsita total de bun simt, aveti un tupeu fantastic… de cine va este frica,unui om integru nu ar avea de ce, dar cand va simtiti cu musca pe caciula… va este frica de cei pe care pana mai ieri i-ati sustinut cu gura pana la urechi (ciuma portocalie)…??? cine se plimba cu farmazonul de ILE si UDREA, cu telegondola??? ANGELA STOICA… mi-ar fi si rusine sa mai apar in fata cetatenilor, dar la lipsa de caracter pe care o detineti nu este de mirare… ce credibilitate sa mai aveti cand din barca CIUMEI PORTOCALII a-ti trecut in barca PSD-ului atunci cand a inceput sa se clatine scaunul…??? cea mai mare greseala a lor (PSD-ul) ca defileaza cu asemenea indivizi care i-au improscat si balacarit ca la usa cortului, o mare rusine si o mare defavoare adusa acestui partid… iar aparitiile acestor doi indivizi pe posturile TV si presa provoaca doar LEHAMITE…

  • Nu inteleg de ce sunteti asa porniti pe Angela Stoica. Este o reactie foarte normala pe care ar fi avuto oricaare dintre noi in acele momente. Este om politic si este normal si firesc sa isi faca griji pentru familia ei. In ziua de azi orice este posibil oamenii sunt foarte rai si nu stim niciodata ce se poate intampla. Eu sunt de acord cu reactia ei asa ar fi facut oricare dintre noi.

  • Fugiti de la un partid la altul ca sa aveti sustinete politica nu pentru ca santeti de treaba si a ti facut ceva util acestui oras…Oamenii acestui oras sant cei care hotarasc soarta in mare parte iar daca esti un om cu capul pe umeri si faci ce trebuie omul te va alege fara sa tina seama de partid…Dar cum OMUL nu exista ramane partidul dupa care ne ascundem si cautam o noua migrare spre mai bine NU pentru binele cetatenilor in nici un caz se vede clar acest lucru…

Comentariile sunt închise.