Nu le-a mers în Valea Jiului!

E scrocii au încercat să înșele cel puțin trei persoane din Valea Jiului, mai exact din municipiul Petroșani, dar nici unul dintre oameni n-a căzut în capcană.

Astfel, Poliția Petroșani a fost sesizată de un bărbat de 71 de ani, din Petroşani, despre faptul că a fost contactat telefonic de către o persoană necunoscută care a
încercat să îl inducă în eroare prin metoda accidentul, solicitându-i 19.500 de euro. ”În data de 08.01.2022, în jurul orei 23:25, Poliția Municipiului Petroșani de o femeie de 79 de ani despre faptul că a fost contactată telefonic de către o persoană necunoscută care a încercat să o inducă în eroare prin metoda accidentul, solicitându-i 80.000 de lei”, informează IPJ Hunedoara. Al treilea caz a avut loc tot în Petroșani, unde un bărbat a sesizat autoritățile cum că soția sa a fost contactată telefonic de o persoană necunoscută care a încercat să o inducă în eroare prin metoda accidentul. ”În toate cele trei cazuri, persoanele apelate au dat dovadă de prezenţă de spirit şi nu s-au lăsat impresionate de relatările apelantului, care solicita diferite sume de bani pentru presupuse intervenţii medicale la care ar fi trebuit să fie supuşi apropiaţi ai celor trei persoane, care ar fi fost implicaţi în evenimente rutiere grave şi au întrerupt convorbirea telefonică, apelând la sprijinul polițiștilor”, precizează sursa citată. Poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la înșelăciune şi au demarat cercetări în vederea identificării autorilor și pentru luarea măsurilor legale.