Mergi la UNTOLD și ai intrare la cetățile dacice

U n parteneriat extraordinar a fost pus la cale în acest an la festivalul internațional UNTOLD de la Cluj. Toți cei care au abonament la acest festival, pot veni să vadă cetățile dacice din Hunedoara, gratuit.

Este, defapt, o premieră și cei ce administrează aceste cetăți spun acum că nu se putea o promovare mai bună. „Cei de la Untold ne-au trimis un protocol în care ne solicită un parteneriat prin care, Sarmizegetusa Regia să fie vizitată de cei care plătesc abonament la Untold. Nu este în premieră, că s-a mai desfășurat acum doi ani, dar atunci era cu txă pentru vizittori. În cet n m renunțat la taxă pentru cei ce u abonament. Avem mult mai mult de câștigt din promovre, decât să ne uităm la banii pe care îi câștigăm pe biletele ce le-am vinde. Este o ofertă ce ne onoreză și înemnă mult pentru județul Hunedoara”, a spus Radu Barb, Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică a Județului Hunedoara.
Pe tot parcursul festivalului de la Cluj vor rula reclame la cetățile din Hunedoara, iar tinerii ce vin să guste muzica electronică, pot opta și pentru o excursie cu întoarcere în timp, în istoria milenară a Europei.
Diana Mitrache