Ioan Rus vrea scaunul lui Tiberiu Iacob-Ridzi

Ioan Rus este candidatul USL la primaria Petrosani si principalul contracandidat al primarului actual Tiberiu Iacob Ridzi. USL intra in cursa cu candidatul PSD, care spune ca principalul obiectiv, cu care incearca sa castige la Petrosani e atragerea investitorilor, carora le va pregati terenul.

“Vom merge sa castigam primaria punand in balanta probleme cu care se confrunta oamenii de aici. Trebuie luate in calcul doleantele lor, care tin de crearea de locuri de munca, iar noi vom cauta sa identificam oportunitati. Mai intai vom pregati terenul, pentru ca la acest moment Petrosaniul nu are terenuri care sa poata fi puse la dispozitia investitorilor. si asta a rezultat si atunci cand un american a vrut  sa faca aici o fabrica si sa creeze 2.000 de locuri de munca, dar nu a gasit teren. Tocmai aici, in aceasta directie va fi orientata atentia noastra”, a spus Ioan Rus, presedintele PSD Petrosani si candidatul USL la functia de primar al municipiului Petrosani.

Mai mult, Ioan Rus vine acum si vorbeste de agentii de dezvoltare a orasului si nu exclude chiar colaboratori din alte partide. „Vrem sa cooptam toti oamenii care pot ceva si sa constituim o agentie de dezvoltare a zonei, una adevarata, cu care sa dam o sansa dezvoltarii orasului”, a completat Ioan Rus.

Contracandidatul lui Tiberiu Iacob Ridzi spune ca nu va merge acum „cu sabia sa taie cascavalul, ci cu sufletul si mintea”. USL vrea sa coopteze cat mai multi oameni cu potential din zona si nu numai, capabili sa dezvolte orasul.

Diana Mitrache

8 comentarii la „Ioan Rus vrea scaunul lui Tiberiu Iacob-Ridzi

 • 27 martie 2012 la 20:21
  Permalink

  Un spermatozoid, scapat pe cearsaf spune…”pina-i p…n-oi fi om” Nici dumneata domnule Rus,…n-ai sa ajungi primar :))

 • 27 martie 2012 la 23:16
  Permalink

  PSD-isti sunt ciolanari deai matusi Tamara (Adrian Nastase)ei cand au fost la primarie cu David primar,papagalul de Racoltea viceprimar si consilieri locali PSD majoritari in perioada 2000-2004 nu au facut nimic si atunci nu era nici criza mondiala.

 • 28 martie 2012 la 04:53
  Permalink

  Stire bomba,

  Pe surse umbla zvonul ca alaturi de Sorin Frunzaverde un alt domn care se intituleaza „Minerii Vaii Jiului” in toate poastarile care le face online este in discutii avantase cu PSD Petrosani sa fie primit in acest partid. Vrea si el sa devina „ciolanar”. Il asteptam sa se alature noua. Daca nu se alatura acum se va alatura dupa alegeri in speranta ca va scapa de puscarie.

 • 28 martie 2012 la 04:53
  Permalink

  Stire bomba,

  Pe surse umbla zvonul ca alaturi de Sorin Frunzaverde un alt domn care se intituleaza „Minerii Vaii Jiului” in toate poastarile care le face online este in discutii avantase cu PSD Petrosani sa fie primit in acest partid. Vrea si el sa devina „ciolanar”. Il asteptam sa se alature noua.

 • 28 martie 2012 la 17:07
  Permalink

  asta primar, NICIODATA, nu are fata, putea PSD-ul sa gaseasca altul cu coaie nu fetita asta ….

 • Pingback:Diana mitrache | Catalogix

Comentariile sunt închise.