Paducel, mazilit de ai lui

Ilie Paducel ar putea sa nu mai candideze la functia de primar din Petrila. Decizia a fost luata de o parte din membrii Biroului local, iar unul dintre cei mai longevivi primari ai Vaii Jiului ar putea sa se retraga. In locul lui a fost propus city managerul Dorin Curtean, cel care a fost mereu sustinut de Paducel atunci cand consilierii au vrut sa il retraga din organigrama.

Scandalul s-a iscat in sedinta de birou locala, iar Paducel spune ca nu cei de la Petrila sunt cei care decid, dar ca, daca un for superior va decide ca el nu mai trebuie sa fie candidat la primaria Petrila, atunci se retrage. „Biroul PDL care s-a intrunit marti dupa amiaza la Petrila a decis ca nu eu sunt candidatul Se pare ca unii colegi de ai mei s-au razgandit, intrucat in iulie 2011 s-a decis ca eu sunt candidatul la functia de primar. Si duminica, la Deva in sedinta judeteana PDL tot candidatura mea a fost sustinuta, iar acum se pare ca e altceva. Daca un for superior celui de la Petrila decide ca trebuie sa fie alt candidat,eu ma voi retrage”, a declarat Ilie Paducel.

Primarul in exercitiu a parasit sedinta, impreuna cu alti 5 membri ai BPL.

In replica, posibilul contracandidat Dorin Curtean spune ca alegerile sunt democratice. „Cred ca cei de la judet trebuie sa inteleaga ca Paducel nu mai dorit de propriul partid. Suntem un partid democrat, in care eu cred ca inca persista democratia si nimeni nu se poate autoimpune”, a declarat Dorin Curtean, posibil candidat la functia de primar din partea PDL Petrila.

Diana Mitrache

11 comentarii la „Paducel, mazilit de ai lui

 • 27 martie 2012 la 20:03
  Permalink

  Baaaaaaaa, dar poporul ce zice? Ca de voi ne doare undeva! Voi nu mai aveti rusine bai pdelistilor.

 • 27 martie 2012 la 21:21
  Permalink

  ha ha ha.Oricum nu votam nici Curtean nici Paducel ca sunt momarlani amandoi.

 • 27 martie 2012 la 21:50
  Permalink

  LUME !!! LUME!!! TREZITI-VA, ASTI DOI MOMARLANI SUNT INTELESI PADUCEL FUGE LA PSD INCA UNUL INTELES BOBAR LUME LUME !!!!!!

 • 27 martie 2012 la 23:23
  Permalink

  Lasati ciolaniada electorala si ocupativa la Ministerul Transportului de modernizarea in aceasta primavara a drumului spre Voineasa (Cheile Jietului) asa cum au facut cei din Valcea pana la hotarul nostru.

 • 28 martie 2012 la 07:30
  Permalink

  Domnule Paducel ce-ti trebuie matale sprijinul PDL ? Da-ti demisia si candideaza independent.Crezi ca doar „pocaitii”,care merg precum oile in turma la vot ,sunt in orasul Petrila? Chiar crede alde Curtean ca toti suntem imbecili precum sustinatorii lui,ca putem fii atat de indiferenti si sa alegem un primar de teapa lui.Tipul este atat de prost si infatuat ca pute in jurul lui.Lasa-l sa reprezinte PDL-ul in Petrila,ca precis va iesi foarte sifonat.Abia astept sa-l prind la discursurile lui electorale publice sa-l fac de rasul lumii.Nu ma enerveaza nimic mai mult ca atunci cand un servitor-parvenit se vrea stapan.Fii baiat destept ca tara geme de ganditori si nu de „curtenisti”.

 • 28 martie 2012 la 13:22
  Permalink

  din mandatul lui ceausescu paducel conduce orasul si utativa unde am ajuns totui varza putreda si nicci un investitor nu a venit ,mai nou dupa ce au tiat toate padurile a concesionat si dobraia varulli danila mai a ramas ceva de furatca deai mai vrea un mandat ? dar acum tvalugul odata pornit chiar din partid e greu de oprit si de 24 de ani lumea sa saturat de aceias fata mincinoasa .asa ca draga paducel lasane ca nu te mai votam si grija la catelusul preda sa nu te lase ca si consilierul tau iubit helju pe care lai sustinut si lai lasat sa jigneasca pe toti consilieri tai si acum tea abandonat fugand la psd ceva nu miroase a dine dac toti fug de tine ai ramas doar cu cornel care te asteapta probabil la capela.

 • 28 martie 2012 la 14:21
  Permalink

  primare la care partid te duc ca la pcr nu pot in rest bani sa ai ca minciuna e specialitatea casei

 • 28 martie 2012 la 14:23
  Permalink

  o sa candidez de la usl si o sa-l urechez pe dorin ca sigur o sa castig

 • 28 martie 2012 la 14:27
  Permalink

  o sa castigi cu conditia sa nu se prezinte la vot numa u helju danila si cornel preda si atunci ai sa ai 1 vot impotriva 1 nul si 2 pentru dar daca mai vin si alti sa sti ca nr de voturi pt se pastreaza restul se duc la ceilalti candidati.succesuri tov iubit

 • 28 martie 2012 la 14:28
  Permalink

  votati un primar tanar .sa auzim de bine

 • 29 martie 2012 la 18:28
  Permalink

  suntcumparat de paducel las doar com ce-l avantajeaza ca imi place saorma

Comentariile sunt închise.