În plină criză, E-On închide biroul din Petroșani

Zeci de oameni s-au trezit în fața unei uși închise la Petroșani, după ce au venit cu probleme la sediul E-On din Valea Jiului. Doar niște afișe, din care află că infecția cu noul
coronavirus este periculoasă pot vedea și un afiș pe care scrie că biroul va fi închis în perioada 2- 28 februarie.
Nimic mai dificil pentru oamenii care au venit la ghișeu. „Din Lupeni vin. Am sigilul pus și am venit să îmi rezolv situația. Nu îmi vine să cred că este închis. Eu ce fac acum?”, a spus, revoltat un client. O altă femeie aflată la rând susține că a venit să discute despre facturi, dar nu are cu cine și la numerele de telefon afișate, sună mereu ocupat. Oricum, serviciul te îndrumă spre un robot, care apoi te trimite pe site-ul E-On. „Păi eu știu să intru pe internet? Ce fac acum?”, a spus un alt client revoltat.

Nimeni nu știe de ce s-a luat această măsură și la relații cu clienții sună tot ocupat, așa că oamenii nu au nicio șansă și se tem că se vor trezi fără gaz metan. „Dacă ne oprește gazul, noi ce facem? Nu știm cui să ne adresăm”, spun oamenii.
E-On nu poate fi contactat decât la numerele afișate pe ușă și, de precizat, nici biroul din Deva nu este funcțional. Așa că, singura soluție pentru cei care au acum nevoie de ajutor este robotul din spațiul virtual.
Diana MITRACHE