Fotbal, Liga a III-a, Seria a 4-a. Pregãtiri. / A.C.S. Sirineasa, pe lângã propria curte…

În lipsa unor terenuri adecvate, A.C.S. Sirineasa (de Petrosani!) a renuntat la  meciurile amicale continuandu-si pregãtirile la stadionul „Jiul”, cu un ciclu de douã antrenamente zilnic. Lotul va fi definitivat  oficial în aceastã sãptãmânã, urmând ca sãptãmâna viitoare echipa sã facã, probabil o pregãtire centralizatã la  Bãile Felix, renuntându-se la varianta Antalya.
National Sebis, primul adversar…
…la Petrosani, al Sirinesei va fi pe 11 martie a.c., în etapa a 2-a a returului (prima etapã, Sirineasa joacã la Sibiu). Trupa antrenatã de Cãlin Cojocaru se pregãteste la baza „Crisana” din Sebis. Din retur va juca la National Sebis mijlocasul Daniel Mãrgãrit (21 ani), cel care a evoluat la A.C.S. Sirineasa în prima parte a campionatului.
C.S.M. Resita are lot…
… doi fosti jucãtori care au evoluat pe gazonul stadionului din Petrosani, Daniel Vãdrariu (28 ani), ultima oarã în Austria, la Karabach, Viena, a jucat la Jiul în urmã cu 8-9 ani, în Divizia „B”, iar Leonard Manole (25 ani), în turul actualului campionat, la A.C.S. Sirineasa.
Cetate Deva a inregimentat…
…un fost jucãtor de la A.C.S. Sirineasa, Gabriel Oitã, venit sã completeze lotul antrenat se Sorin Cornea si Elek Szemely. Echipa de pe Mures mai asteaptã câteva întãriri de la recent desfiintata A.S.A. Tg. Mures.
GENU TUTU

6 comentarii la „Fotbal, Liga a III-a, Seria a 4-a. Pregãtiri. / A.C.S. Sirineasa, pe lângã propria curte…

 • 6 februarie 2018 la 20:39
  Permalink

  Hai Jiul Petrosani !!! Speram ca asa se va numi actuala Sirineasa , poate acesta dorinta a noastra a cetatenilor vaii jiului sa ajunga la urechile domnului patron Nicolae Sarcina si sa nu ne minta . Dumnezeu este Mare !

 • 6 februarie 2018 la 21:08
  Permalink

  Hai Jiul Petrosani !

 • 6 februarie 2018 la 23:34
  Permalink

  Hai Jiul Petrosani !

 • 7 februarie 2018 la 07:08
  Permalink

  Doamne ajuta ca din vara Sirineasa sa se numeasca Jiul Petrosani

 • 7 februarie 2018 la 12:45
  Permalink

  Hai Jiul Petrosani !

 • 8 februarie 2018 la 17:52
  Permalink

  Ziare din Gorj au scris ca sa schimbat patronul de la Succes,,,

Comentariile sunt închise.