Fotbal. Antrenori. / Ce mai fac fostii antrenori ai Sirinesei?

În primele zece etape ale actualului sezon, la cârma echipei A.C.S. Sirineasa s-au aflat pe banca tehnicã, antrenorii Gabriel Mangalagiu si Damian Militaru. Apoi, au fost secunzi, dupã care la finalul turului s-a renuntat la serviciile lor. În prezent, au preocupari … diferite!
Deocamdatã, Somer!
Gabi Mangalagiu revenit în orasul de resedinta, la Ramnicu Valcea.
„Deocamdatã sunt… casnic, somer! Au fost discutii cu niste echipe, dar nu s-a finalizat nimic. Cu sigurantã startul returului nu ma va gãsi la nicio echipa dar probabil ca pana la vara voi reintra în circuitul fotbalistic. Despre A.C.S. Sirineasa? A fost o perioada frumoasa, ii stimez pe cei cu care am lucrat acolo, Militaru, Ghitan, Bebe Fage, le doresc în continuare succes” a spus Gabi Mangalagiu.
Eterna pasiune, copiii
Damian Militaru a pãrãsit si el banca tehnica a Sirinesei, dar a rãmas în activitate la fotbal. „Sunt în pregãtire cu grupele de copii, juniori D si E – un numar de 16 jucãtori (2003-2005), la Turda. Ne axam pe pregatirea fizica. Avem conditii excelente, suntem cazati la o pensiune la 10 km de Turda. Salina este de-a dreptul spectaculoasã! Nu stiu dacã voi mai reveni la seniori, deocamdatã ma ocup cu pasiune de aceste grupe de copii” a precizat Damian Militaru.
GENU TUTU

Un comentariu la „Fotbal. Antrenori. / Ce mai fac fostii antrenori ai Sirinesei?

  • 6 februarie 2018 la 19:51
    Permalink

    Ceva miroase a minciuna ca din vara Sirineasa se va numi Jiul Petrosani , au fost dati afara antrenori din valea jiului ca Militaru ( Jiul , Steaua si Dinamo ) , …. jucatori din valea jiului si au fost adusi necunoscuti din Gorj . Sa nu ne minta domnul patron Nicolae Sarcina si din vara Sirineasa sa se mute prin Gorj .

Comentariile sunt închise.