Remarcabilul gest de apreciere pe care conducerea operatorului de apă din Valea Jiului – SC Apa Serv Valea Jiului SA Petroşani – îl aduce pentru fiecare salariat ajuns la vârsta ieşirii la pensie a continuat anul acesta prin gestul similar de care a avut parte în aceste zile, domnul Nistor Nicolae.
Domnul Nistor Nicolae are o activitate în câmpul muncii de 41 de ani, din care mai mult de jumătate a activat doar în cadrul operatorului de servicii de alimentare cu apă şi canalizare din Valea Jiului. În ultimii ani, Nicolae Nistor a lucrat ca şi inginer în cadrul Serviciului Investiţii Proiectare Dezvoltare din cadrul al Apa Serv  Valea Jiului SA Petroşani.
În semn de apreciere al activităţii sale în cadrul Apa Serv, dar şi al întregii sale activităţi în câmpul muncii, cu ocazia ieşirii la pensie, conducerea Apa Serv a dorit să marcheze acest moment important din viaţa domnului Nicolae Nistor, printr-o ceremonie restrânsă, dar emoţionantă. Astfel, acesta a fost invitat la sediul central al Apa Serv, unde a fost primit de către directorul general al Apa Serv, Cristian Ionică şi de către Şeful Departamentului Exploatare, Florin Donisă, care i-au conferit o diplomă de onoare dar şi câteva cadouri simbolice, printre care şi o mică inovaţie tehnică şi artistică .
”Cu prilejul pensionării, după o viaţă de muncă, conducerea societăţii vă doreşte, atât dumneavoastră cât şi celor pe care-i îndrăgiţi, multă sănătate, fericire şi să aveţi parte de cât mai mulţi ani de pensie însoţiţi de sănătate şi numai bucurii. În plus, vă mulţumim sincer pentru toată activitatea dumneavoastră pe aţi depus-o cu responsabilitate în cadrul societăţii noastre”, i-a transmis directorul general Cristian Ionică de pe acum fostului angajat ieşit la pensie.
Biroul de presă al Apa Serv Valea Jiului