Răfuieli politice sau neînţelegeri contractuale?

Alesul local susţine că autoturismul său a fost incendiat de persoane necunoscute în semn de răzbunare pentru atitudinea sa pe scena politică vulcăneană.
Vasile Florin Govor candidează la funcţia de primar din partea PLUS. Totuşi, incidentul ridică  câteva semne de întrebare dat fiind faptul că s-a petrecut în luna martie.
Autoturismul a fost furat din faţa blocului unde Vasile Florin Govor locuieşte şi dus la marginea municipiului Vulcan, unde a fost incendiat. Poliţiştii din localitate au declanşat o anchetă în acest caz.
”Mi-aţi dat foc la maşină, mi-aţi ameninţat familia, mă defăimaţi pe unde şi cum apucaţi. Răspândiţi numai ură şi minciună. Aşa credeţi voi că veţi câştiga alegerile? Toate la timpul lor. Cu dovezi. Oamenii vor afla cine sunt adevăraţii traseişti şi interlopi. Cum unii nu se dau în lături de la nimic pentru a câştiga un procent. Ceea ce semănaţi, aia veţi culege”, a scris Florin Govor pe pagina sa de Facebook.
Totuşi incidentul ar fi avut loc în luna martie a acestui an, iar cei care i-au luat autoturismul ar fi avut cheile maşinii. Aceştia din urmă i-ar fi vândut-o consilierului şi este luată în calcul şi varianta ca o neînţelegere între părţi să fi dus la incidentul deosebit de grav, dar fără a avea legătură cu activitatea sa politică.
Maximilian Gânju

Advertisements

2 comentarii la „Răfuieli politice sau neînţelegeri contractuale?

  • 27 mai 2020 la 08:17
    Permalink

    De ce in urma unui eveniment nefericit pe care nu-l doresc nimanui ,trebuie sa ne victimizam si sa profitam pentru a castiga capital electoral ? Au fost si altii , mult mai importanti ( cel putin asa credeau ei ) care au fost otraviti cu clanta , care au inghitit sarme transformandu-se in 5G , care au lesinat din cauza muncii depuse de altii ,etc . Cine ar putea crede ca un Merisanu , Marinescu sau altii s-ar putea deda la astfel de fapte josnice ? Si de unde pana unde cel in cauza este candidat din partea PLUS la fotoliul de primar ? Care PLUS ? Cel alcatuit din 3 oameni….Vasile , Florin si Govor ? Sa fim seriosi …

  • 27 mai 2020 la 09:39
    Permalink

    Cei mai tari politicieni din Vulcan, Govor, Marinescu si Merisanu, a caror activitate politica se deruleaza pe Facebook. Trag o basina si se posteaza cu ea, „ia uitati dragi cetateni ce-am realizat pentru orasul nostru…votati-ne!”.

Comentariile sunt închise.