Echipamente IT în valoare de peste 3 milioane pentru elevii din Vulcan

Elevii din Vulcan vor beneficia de echipamente IT în valoare de peste 3 milioane de lei. Mai multe școli din localitate sunt beneficiarele proiectului.

”Obiectivul general al proiectului ”Îmbunătățirea infrastructurii TIC a școlilor din municipiul Vulcan” îl reprezintă dotarea unităților de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Vulcan cu echipamente mobile IT pentru participarea la cursuri on-line, dar si cu echipamente/dispozitive IT cu scopul îmbunatățirii conținutului digital si a infras­tructurii TIC si pentru creșterea gradului de utilizare a internetului în contextul crizei sanitare generate de epidemia de SARS COV-2. Astfel, se intenționează achiziția echipamentelor mobile IT și echipamentelor/dispozitivelor IT specificate în caietul de sarcini, pentru: 1. Dotarea Scolii Gimnaziale Nr. 4 Vulcan cu echipamente/dispozitive IT, necesare pentru participarea la cursuri on-line 2. Dotarea Scolii Gimnaziale Nr. 6 Vulcan cu echipamente/dispozitive IT, necesare pentru participarea la cursuri on-line 3. Dotarea Liceului tehnologic “Mihai Viteazu” (inclusiv Scoala Generala cu clasele I-VIII Nr. 1 Vulcan si Scoala Generala cu clasele I-VIII Nr. 5) cu echipamente/dispozitive IT, necesare pentru participarea la cursuri on-line Achiziția se va face pe 4 loturi astfel: Lotul 1 Achiziție tablete; Lotul 2 Achiziție laptopuri; Lotul 3 Achiziție echipamente și dispozitive IT – proiector+ecran proiecție; Lotul 4 Achiziție echipamente și dispozitive – camera web+router wireless”, arată documentul.
3.306.453 de lei este valoarea proiectului finanțat din fonduri europene, prin Programul Operational Competitivitate – POC. 11 aprilie este data limită pentru depunerea ofertelor.
Monika BACIU