Domeniul schiabil Parâng intrã în reabilitare

Administratia localã de la Petrosani are în plan pentru perioada imediat urmãtoarea demararea unor ample lucrãri de reabilitare a domeniului schiabil din Masivul Parâng.  În acest sens, administratia de la Petrosani cautã parteneri, constructori, care sã efectueze diferite lucrãri în zona respectivã. Potrivit autoritãtilor locale lucrãrile vor fi de nivelare a pârtiilor de schi, decolmatarea, ori repararea unor maluri avariate, refacere protectiilor malurilor, sau montare tuburilor de scurgere în vederea dirijãrii apelor.

Valoarea estimatã a lucrãrilor se ridicã la suma de 29.411,77 lei fãrã TVA. Statiunea montanã din Parâng a fost afectatã de ploile torentiale care au cãzut anul trecut. Pârtiile au fost mãturate de ape, iar pagubele au fost evaluate la peste 30 de mii de lei. Proiectul de dezvoltare al domeniului schiabil din Parâng este realizat în proportie de 20%.Ar mai fi nevoie de sume impresionante pentru finalizarea proiectelor de dezvoltare a celor trei statiuni montane din Valea Jiului.

Monika BACIU

3 comentarii la „Domeniul schiabil Parâng intrã în reabilitare

 • 21 iunie 2017 la 20:14
  Permalink

  Guvernul PSD a uitat repede de valea jiului desi valea jiului a votat tot timpul cu PSD .

 • 21 iunie 2017 la 21:18
  Permalink

  Cand Consiliul Judetean Hunedoara (PSD) va moderniza asfalta drumul judetean din Parang , vorbiti cu firmele sa nu se mai conteste …….

 • 22 iunie 2017 la 07:50
  Permalink

  O fi fost inclusa aici ?i lucrarea cu iluminatul stradal realizat c?tre cabana lu ritzi? Pentru asta s-au g?sit bani, chiar dac? în unele locuri stâlpii de iluminat public sunt practic dubla?i..

Comentariile sunt închise.