Circulație restricționată la Petrila

C irculația rutieră va fi întreruptă, în primele zile ale lunii februarie, pe două străzi din orașul Petrila. Aici vor avea loc lucrări ce necesită subtraverarea străzilor.

Se va închide circulația în intersecția dintre strada Minei și strada Al Sahia, deoarece se vor executa lucrări pe acest tronson din cadrul proiectuluI de reabilitare și modernizare al sistemului. „În zilele de 1 și 2 februarie 2022 se închide circulația la intersecția dintre strada Minei și strada Alexandru Sahia, lucrare prevăzută în contractul de lucrări de pe orașul Petrila și care se numește ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în judetul Hunedoara (Valea Jiului) – 2014-2020” – pentru contractul de lucrări ” VJ-CL-04 Reabilitarea rețelelor de apă și canalizare Petrila ”. Este necesară această lucrare pentru a subtraversa o conductă de canalizare care deservește toate blocurile de pe strada Minei”, a spus Florin Ciucur, șef Departamentul Exploatare din cadrul Apa Serv Valea Jiului.
Semnalizarea rutieră va fi făcută în conformitate cu normativele în vigoare și cu managementul de trafic aprobat pentru acest proiect, circulația urmând a se desfășura pe rutele ocolitoare existente în zonă.
Menționăm că pentru lucrările din cadrul proiectului există, avize, aprobări necesare execuției, inclusiv Management de trafic aprobat de Poliția Petrila. În Petrila, stadiul de realizare al lucrărilor de reabilitare a ajuns la 70%., iar la lucrarea din 1 și 2 februarie nu va oprită alimentarea cu apă potabilă.
Diana Mitrache