Cele mai faimoase sloturi din istorie

Chiar dacă istoria sloturilor a început la sfârșitul secolului al XIX-lea, unele dintre cele mai populare sloturi au fost create nu cu mult timp în urmă. Deși există numeroase tipuri de sloturi, doar unele s-au dovedit a fi suficient de reușite pentru a-și asigura popularitatea. După ce parcuri acest articol, caută titlurile preferate la Gets Bet.

Wheel of Fortune (Roata Norocului)

Acest minunat slot, furnizat de IGT, s-a dovedit a fi unul dintre cele mai faimoase jocuri de slot din toate timpurile. Dispunând de o caracteristică bonus la fel ca în spectacolul real, jocul este de obicei apreciat de majoritatea amatorilor de gambling și poate fi găsit în numeroase cazinouri online. Deși există mai multe variante, probabil cea mai populară este încă versiunea cu 3 role, cu o roată colorată în partea de sus.

Ceea ce face jocul și mai interesant este ediția multiplayer în care oamenii pot juca runda bonus împreună, ceea ce intensifică într-adevăr aspectul jocului.

Cu toate acestea, în varianta cu 5 role, simbolurile Wild îi vor ajuta pe jucători să obțină combo-uri câștigătoare și, cu puțin noroc, aceștia pot obține un Super Wild care va spori victoria până la 5x! Nu în ultimul rând, Bonusul Triple Action este activat obținând cel puțin 3 simboluri Bonus Triple Action oriunde pe role. Dar, totuși, niciunul dintre cele mai noi sloturi marca Roata Norocului nu se ridică la nivelul celui original, mai ales datorită jackpotului progresiv mare implicat.

 

Mega Moolah

Dezvoltat de Microgaming și fiind printre cele mai populare jocuri, Mega Moolah este un slot progresiv cu 25 de linii de plată, care a fost mult timp un redutabil concurent la marile jackpot-uri ale Mega Fortune. Animat de muzica de tip safari africană, jocul are ca simboluri principale antilopele, elefanții, girafele, leii, maimuțele și zebrele.

Nimerirea a cel puțin 3 Scatter în același timp va declanșa 15 rotiri gratuite. Mai mult, toate câștigurile obținute în timpul rotirilor gratuite sunt triplate, în timp ce rotirile gratuite pot fi, de asemenea, reinstalate. Jucătorii pot câștiga unul dintre cele 4 Jackpot-uri progresive din runda Bonus declanșată aleatoriu.

Jocul a plătit unele dintre cele mai mari jackpot-uri. În 2015, de exemplu, Mega Moolah a câștigat recunoașterea internațională atunci când un soldat britanic, Jon Heywood, a câștigat impresionanta sumă de 17.879.645 EUR.

 

Book of Ra

Având o temă populară în lumea cazinourilor, cea a Egiptului Antic, Book of Ra a fost întotdeauna una dintre cele mai bune alegeri în cazinourile terestre și în cele online.

Furnizat de Novomatic, Book of Ra este un slot video cu 9 linii de plată care oferă o mulțime de caracteristici bonus și plăți impresionante. Cu un fir narativ distractiv și un joc energizant, slotul oferă o mulțime de surprize.

În cazul în care nimerești simultan 5 arheologi, vei obține un pariu impresionant de 5.000 de ori pe linie. Cu toate acestea, câștigurile mari provin din funcția Free Spins. Ceea ce trebuie să facă jucătorii este să nimerească cel puțin 3 simboluri Scatter pentru a declanșa caracteristica Free Spins. Paginile cărții se vor răsuci și vor determina aleatoriu ce simbol se va extinde în timpul celor 10 rotiri gratuite.

 

Megabucks

Creat de IGT, Megabucks a reușit să devină unul dintre cele mai bune sloturi progresive din lume. Jocul este, de asemenea, responsabil pentru numeroase victorii mari de-a lungul întregii istorii a jackpoturilor. Cunoscute și pentru cele mai mari jackpot-uri toate timpurile, sloturile Megabucks sunt jocuri simple cu premii mari. Una dintre cele mai mari victorii a mers la un inginer anonim, care a câștigat un premiu de 39,7 milioane de dolari la Excalibur, cazino din Las Vegas, în 2003.

În ceea ce privește celelalte victorii obținute la acest joc, Cynthia Jay Brennan, o chelneriță pasionată de gambling, a cucerit un incredibil premiu de 34,9 milioane de dolari la Desert Inn din Vegas. Un alt caz demn de menționat este cel al  însoțitoarei de bord pensionare care a atins câștigul de 27,5 milioane de dolari. Johanna Huendl a câștigat 22,6 milioane de dolari, în timp ce un om de afaceri din Illinois a câștigat 21,3 milioane de dolari în prima rotire.

Starburst

Nu se poate nega faptul că slotul Starburst al NetEnt a devenit legendar în universul iGaming. Cu fundalul său întunecat și pietre prețioase strălucitoare, slotul Starburst are 5 role și 10 linii de plată. Cunoscuta muzică futuristă din această versiune este, de asemenea, ușor de remarcat, la fel și Wild-ul în expansiune.

Mai precis, Wilds poate apărea doar pe rolele 2, 3 și 4 și, odată ce 1 (sau mai multe) simboluri Wild apare pe acele role, caracteristica Starburst Wild va fi activată. În timpul acestei caracteristici, jocurile wild Starburst se extind pentru a acoperi întreaga rolă și rămân fixe în timp ce celelalte role se rotesc din nou.

O altă atracție interesantă este legată de faptul că Starburst plătește în ambele sensuri, în loc să plătească doar pentru nimerirea a cel puțin 3 simboluri identice pe rolele adiacente, începând cu rolele cele mai îndepărtate spre stânga. Plata maximă (la pariul maxim de 200 de monede) este de 100.000 de monede. Dar, pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să nimerești cinci bare pe role consecutive pe o linie de plată activă. Jucătorii adoră acest slot, probabil pentru că este potrivit atât pentru începători, cât și pentru jucători cu experiență.

 

Concluzie

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai populare jocuri de slot. Lista poate continua la nesfârșit deoarece industria de gambling ne-a încântat cu o mulțime de apariții noi în ultimii ani.