Câte doze de vaccin au fost administrate la centrele din unitățile de învățământ

Î n întervalul 28 septembrie – 8 octombrie, în județul Hunedoara au fost administrate 10.568 de doze de vaccin anti-COVID.

Cu prima doză au fost imunizate un număr de 4.102 persoane, în timp ce cu doza a doua au fost vaccinate 397 de persoane. Cele mai multe doze administrate sunt cu boosterul. 6.069 de persoane au fost imunizate cu cea de-a treia doză de vaccin.
Centrul drive-thru de la Deva a fost cel mai frecventat, în perioada menționată. Aici au fost administrate 2.041 de doze de vaccin. Urmează Centrul Cultural Drăgan Muntean unde s-au administrat 1.656 de doze de vaccin, în timp ce Casa Pensionarilor din Hunedoara ocupă poziția a treia cu 1.469 de doze de vaccin administrate. La Spitalul de Urgență din Petroșani s-au administrat 1.433 de doze de vaccin.
La centrele de vaccinare organizate la instituțiile de învățământ au fost administrate 44 de doze. Astfel, la Colegiul Național Decebal din Deva au fost imunizate 30 de persoane, iar la Liceul Teoretic IC Brătianu au fost administrate 14 doze.
Monika BACIU