Cabana „La Răscruce”, de la poalele Parângului, scoasă la lictație

U ltima cabană pe care a primit-o Primăria Petroșani în custodie de la Compania Națională a Huilei, este acum scoasă la licitație. Consiliul local de la Petroșani va vota, joi, un proiect de hotărâre prin care va stabili suma de la care se pornește licitația. Locația se află pe drumul ce leagă localitatea Petroșani de zona Parâng.

Potrivit hotărârii de consiliu de la Petroșani,
va fi scos la vânzare, prin licitație publică, ansamblul imobiliar, ce cuprind terenul intravilan și construcții, din zona cabanei „La Răscruce”. Locația se află pe strada Maleia și se întinde pe o suprafață de 4.909 mp. „Noi scoatem la licitație clădirile din zona respectivă plus terenul aferent”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.
Tot consilierii sunt cei care vor vota și pentru ca prețul de pornire a licitației, să fie unul stabilit de un evaluator și care este estimat la 428.770 de lei.
Ședința de consiliu este programată pentru joi, 24 noiembrie, când, tot pe ordinea de zi va fi și un proiect prin care consilierii vor decidă să supraimpoziteze clădirile lăsate în paragină de proprietarii lor.
Diana Mitrache