Administratie

Bunurile municipiului Lupeni, distruse de cetãteni

“Inadmisibil”, asa caracterizeazã Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni ceea ce se întâmplã în localitate.  Persoane rãu-intentionate distrug bunurile localitãtii. Locurile de joacã, ghivecele cu flori si alte bunuri ale localitãtii au fost distruse de vandali. Acum se cere ajutorul cetãtenilor pentru a-i identifica pe cei care comit astfel de fapte.  “Ce facem astãzi, se distruge mâine! În ciuda eforturilor depuse de Primãria Municipiului Lupeni, de a efectua investitii în vederea înfrumusetãrii localitãtii noastre, persoane rãu intentionate distrug tot ce le iasã în cale. Rugãm si pe aceastã cale cetãtenii Municipiului Lupeni, sã vinã în sprijinul nostru si sã solicite sprijinul Politiei Locale Lupeni la numãrul de telefon de interventie rapidã -0760240497, atunci când vãd  persoane rãu intentionate, care comit astfel de fapte”,  spune Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni. La Lupeni, autoritãtile locale încearcã sã înfrumuseteze localitate, iar vandalii le distrug. Nu este pentru prima datã când autoritãtile de la Lupeni se confruntã cu astfel de situatii.
Monika BACIU

2 comentarii la „Bunurile municipiului Lupeni, distruse de cetãteni

  • Sprijinul Politiei Locale Lupeni se poate solicita (daca vreti bataie pentru deranj) si la cojo la cafenea unde sta patrula in loc sa treaca si prin parcuri sau pe la cursele de masini de pe centura sau sa deranjeze gastile care si-au arondat bancile din oras.

  • politistul local petrica vas si-a bagat foaie de boala vreo doua luni sa ia 3000-4000 de lei de la primarie si e plecat din tara la munca, da primaria plateste foi de boala ca e proasta. pai cine sa pazeasca hintele din parcuri luate la pret triplu ca sunt de aur?

Comentariile sunt închise.