Marinescu este nemultumit de faptul cã nu s-a tinut cont de sondajele de opinie, care il arãtau favorit in cursa electoralã pentru functia de primar, fiind validatã candidatura presedintelui PNL Vulcan, Alina Carstoiu.

“In primul rand eu nu am solicitat candidatura mea la postul de primar in urma unui sondaj apãrut pe Facebook sau in mediul on-line, ci in urma unui sondaj de stradã care mã dãdea ca si principal contracandidat impotriva actualului primar. Doamna Alina Cirstoiu incearcã sã denatureze subiectul ducandu-l intr-o directie gresitã fãrã a recunoaste insã cã 80% din cei prezenti la ultimele sedinte au fost de acord cu intocmirea unui nou sondaj in care sã apar si eu iar cel care este mai bine cotat sã meargã ca si candidat din partea PNL pentru functia de primar, dar dansa a refuzat categoric. Aceastã cerere din partea mea si aprobatã de majoritatea membrilor din organizatia PNL Vulcan apare in urma neincrederii sanselor de castig, pentru PNL, ale functiei de primar, in frunte cu Alina Cirstoiu iar dansa dacã era un lider adevãrat si ar fi crezut in sansele ei ar fi acceptat acest sondaj dar vã spun cã nici Alina Cirstoiu nu crede in Alina Cirstoiu si tind sã cred cã urmãreste doar interesul personal si nu cel al partidului”, spune Dan Marinescu.

Fostul liberal nu a renuntat la ideea de a canida, pentru cã spune el “la primãria Vulcan avem nevoie de o administratie corect functionala prin ” transparentã, profesionalism si echitate ”

Monika BACIU