PNL se destramã? Bogan Tâmpãu: “A plecat, la revedere, drum bun. E liber ca pasãrea cerului”

Cine nu-i cu noi, e împotriva noastrã. Acesta este principiul care stã la baza “guvernãrii” în Partidul National Liberal. Formatiunea politicã se confruntã, în Valea Jiului, cu miscãri „tectonice”. Unii vin, altii pleacã. Totul se datoreazã nemultumirilor care sunt pe fondul alegerilor locale.

PNL Vulcan, câmp de rãzboi

PNL Vulcan este câmp de luptã. Recent demisionarul Dan Marinescu spune cã vor mai pleca din partid circa 70 de persoane. Informatia nu este confirmatã de conducerea partidului.

„La sediul PNL nu s-a depus nicio demisie. Nu a plecat nimeni de la PNL, decât domnul Marinescu. La sediul PNL Vulcan nu s-a depus nicio demisie (duminicã-n.r.). Marinescu îsi doreste sã candideze independent, e major, cu buletin, poate lua deciziile singur. PNL Vulcan nu are o problemã. Candidatul a fost stabilit prin hotãrârea biroului judetean , este doamna Alina Cârstoiu, beneficiazã de întreaga sustinere  a organizatiei”, a declarat Bogdan Tîmpãu, presedintele PNL Hunedoara. Presedintele organizatiei judetene a PNL Hunedoara spune cã nu existã nicio problemã în partid.

“Din punctul meu de vedere nu existã probleme, existã o persoanã cu probleme, care se regãseste în afara partidului doar din vina lui. Sã vedem ce succes are demersul sãu. Singura modalitate prin care s-a fãcut remarcat este cã într-un moment în care partidul din care face parte, ar avea nevoie de sustinere, el alege sã facã scandal. Prin asta s-a fãcut remarcat. Dacã considerã cã asta este genul de politicã pe care vrea sã o facã e alegerea fiecãruia. În orice caz, usa deschisã sã se întoarcã nu o are, indiferent de ce întâmplã. A plecat, la revedere, drum bun. E liber ca pasãrea cerului”, a mai spus sursa citatã. Demisionarul Dan Marinescu sustine cã 40 de persoane si-au depus, ieri, demisiile din PNL si alte 32 sunt semnate “dar nu se vor depune pânã la vederea listelor de consilieri”.

Probleme au existat si la Petrosani, imediat dupã “racolarea” lui Tiberiu Iacob Ridzi. Atunci mai multi membri PNL au ales sã îsi dea demisia din partid, nemultumiti fiind de atitudinea conducerii judetene.

Monika BACIU

2 comentarii la „PNL se destramã? Bogan Tâmpãu: “A plecat, la revedere, drum bun. E liber ca pasãrea cerului”

 • 7 aprilie 2016 la 09:46
  Permalink

  Timpau este istorie dupa dezastrul pe care l-a provocat la Hunedoara. Pe listele de la parlamentare este dupa locul 100 iar PNL nu va mai prinde nici 100 de locuri la parlamentare asa ca omul aduna cat poate acum inainte sa fie detronat.

 • 7 aprilie 2016 la 14:54
  Permalink

  Rusine acestui Tamp u , credeam ca e din generatia tinerilor cu capul pe umeri dar se pare ca e doar marioneta celor grei.
  E defapt doar un batran cu fata de copil.
  PNL era un partid curat pana acum iar acum cei din psd ii conduc direct din interiorul pnl.
  Bravo dl Tamp u ca ai distrus PNL Hunedoara , sigur nu esti spion de la psd??

Comentariile sunt închise.