Evaluarea managerului Cosmin Rădescu, amânată din nou

Activitatea managerului de la  Teatrul Dramatic ID Sîrbu din Petroșani nu a fost făcută nici la începutul lunii septembrie. Au fost proteste, iar actorii, alături de Cosmin Rădescu, managerul instituției de cultură au ripostat, însă, până la urmă ședința de evaluare nu s-a mai ținut nici acum. Asta, deși în iunie a mai fost amânată o dată.

Actorii de la Petroșani au protestat la sediul Consiliului Județean Hunedoara în luna iunie, nefiind de acord cu faptul că managerul ar urma să fie evaluat. Termenul stabilit la începutul lunii septembrie, încă, nu a putut fi respectat nici acum. De această dată, ca și la precedenta încercare, cauza ar fi legată de un membru al comisiei de evaluare. „Nu vreau să fac comentarii prea multe pe ceastă temă. Vă spun motivația. Unul din membrii comisiei, respectiv managerul teatrului din Arad, ne-a comunicat vineri după-amiază că el nu poate veni la evaluare, fiind ocupat la primăria din Arad cu analize de buget și alte treburi de acest gen”, a spus Mircea Flavius Bobora, președintele Consiliului Județean Hunedoara.

Conform unor informații, la baza deciziei conducerii CJ Hunedoara de a amâna evaluarea lui Cosmin Rădescu, directorul Teatrului Dramatic ID Sîrbu Petroșani, din vară, a fost legată tot de cei din comisie. Atunci unul dintre membrii comisiei de evaluare s-ar fi îmbolnăvit. Acum, procedura întreagă trebuie reluată. „Nefiind un membru, trebuie reluată toată procedura. Trebuie să trimitem adrese, să vedem”, a conchis Mircea Bobora.

Actorii de la Petroșani au protestat în repetate rânduri împotriva celor din Consiliul Județean Hunedoara și managerul a căutat, în ultimele luni, să tot amâne examenul anual, pe care toți directorii din direcțiile subordonate Consiliului Județean Hunedoara l-au susținut la timp.

Advertisements

Un comentariu la „Evaluarea managerului Cosmin Rădescu, amânată din nou

  • 4 septembrie 2020 la 06:35
    Permalink

    Vezi Cosmine ce inseamna parditul…?! Asa da, asta-i fortza de care are oricine are nevoie sa nu-i scape scaunul…
    Acum, da-ti masca jos si fugi la tati Mitzi…app s-o ai cat mai lata ca asa-i place…
    Spor!;)

Comentariile sunt închise.