Flagrant pe A1: bărbat prins cu 200000 de țigări de contrabandă

Polițiștii de investigare a criminalității economice au reținut un bărbat de 30 de ani, bănuit că ar fi transportat 200.000 de țigarete de contrabandă.

La data de 2 septembrie 2020, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrăzi A1 Deva – Nădlac au depistat în flagrant delict un bărbat, de 30 de ani, în timp ce ar fi transportat cu o autoutilitară 200.000 de țigarete netimbrate, de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă

Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad au indisponibilizat întreaga cantitate de țigarete, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, iar la data de 3 septembrie 2020, polițiștii l-au prezentat magistraților Judecătoriei Arad. Față de acesta a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Un comentariu la „Flagrant pe A1: bărbat prins cu 200000 de țigări de contrabandă

  • 9 septembrie 2020 la 01:12
    Permalink

    Daca articolul de mai sus a fost scris ,asa ca „hai sa mai scriem si noi ceva”ar fi banal si nu stiu cat ii intereseaza pe cetatenii din Valea Jiului.Dar daca cel arestat este din Valea Jiului atunci se schimba datele problemei. O fi vorba de cel din Petrila,mare om de „afaceri” cu nume de oaie?

Comentariile sunt închise.