Primăria din Vulcan anunță că încep lucrările de asfaltare în zona primăriei. Proprietarii mașinilor care sunt parcate în zona respectivă sunt rugați să le mute pe perioada amenajărilor. Proiectul a demarat acum și face parte din programul finanțat prin Anghel Saligny.

În aceste zile au început lucrările pentru realizarea obiectivului de investiții ce poartă titlul: „Modernizare străzi și alei pietonale – strada Romană și accesul străzii Platoului”. Sunt lucrări finanțate prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, valoarea acestora de aproape 3 milioane de lei.
„Se începe cu lucrări pe tronsonul I, ceea ce înseamnă că lucrăm în zona Primăriei. Urmează, pe același tronson, lucrările din jurul blocului Tineretului. După care, în funcție de vreme, să vedem cât vom putea lucra anul acesta, se avansează pe strada Platoului, până se ajunge pe strada Romană. Dar pentru început, am pornit lucrările în zona primăriei și vorbim despre lucrări așteptate de ani de zile de oamenii de aici. Lucrările sunt finanțate prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, iar valoarea este de 2.954.388,17 lei, din care 2.83.001,42 lei finanțare nerambursabilă”, a spus Cristian Merișanu, primarul municipiului Vulcan.
Potrivit anuțului făcut public de firma care a pornit lucrările, proprietarii mașinilor, dar și a garajelor din zonă, sunt rugați să acorde sprijin, în măsura în care este necesar, pentru desfășurarea lucrărilor. Totodată proprietarii de autoturisme sunt rugați să le parcheze astfel încât zona în care se lucrează să fie liberă.
Diana Mitrache