Viorel Pascu nu e omul pentru Petrosani! Vor fi surprize

Viorel Pascu, consilierul PSD de la Petrosani, nu este totusi numele ce va intra în cursa pentru primãria Petrosani.
A spus-o Cristian Resmeritã, cel care coordoneazã activitatea partidului în zona Vãii Jiului, dar fãrã sã îi nege actiunile demne de luat în seamã.
„E bun, a avut niste actiuni foarte bune. Dar ca sã candidezi pentru o pozitie de primar la Petrosani, care e municipiu, si un fel de resedintã  a Vãii Jiului, nu. Nu stiu mai direct. Nu vreau sã îl dezamãgesc. Vã spun cã, la aceste alegeri, o sã se producã niste surprize la Petrosani”, a spus Cristian Resmeritã, senator PSD. Viorel Pascu a fost singurul membru din PSD Petrosani, care, sãptãmâna trecutã, la vizita presedintelui Laurentiu Nistor, s-a autopropus pentru functia de candidat. Nimeni altcineva nu a îndrãznit si nici nu s-a vorbit despre vreun alt nume.  PSD-istii învãluie totul în mister,  deocamdatã, si  promit o surprizã în adevãratul sens al cuvântului, una capabilã sã îl punã în dificultate pe actualul primar Tiberiu Iacob Ridzi.
Diana Mitrache

8 comentarii la „Viorel Pascu nu e omul pentru Petrosani! Vor fi surprize

 • 14 ianuarie 2020 la 05:47
  Permalink

  Oricum, orasul Petrosani arata jalnic.

 • 14 ianuarie 2020 la 05:54
  Permalink

  Da, alegerea psdistilor va fi foarte grea, in Petrosani este una dintre cele mai slabe organizatii PSD din Valea Jiului. Nici mie nu mi se pare o alegere buna acest domn.

 • 14 ianuarie 2020 la 10:42
  Permalink

  acest domn pascu daca mai e ca pe vremuri ar fi un candidat ideal la primarie cand era adj si sef sector la lonea la gospodarire era foarte bun arata sectorul bine chit ca era cel mai urat si greu sector deci administrativ e ok dar ca orice om care se catara pe politic are destule metehne

 • 14 ianuarie 2020 la 12:08
  Permalink

  cum sa arate jalnic ???……ca doar aveti acolo super investitii aduse de actualul „carmaci „….aveti parcuri industriale cu fabrici… ..aveti hoteluri internationale….aveti fonduri europene …..aveti mii de locuri de munca……o zona super dezvoltata …..”doar se vede din avion dezvoltarea ei „………se vede din avion cat de muncitor….. de gospodar si de implicat ….a fost si este….. actualul „carmaci al orasului „…….

 • 14 ianuarie 2020 la 13:05
  Permalink

  Ioan Rus omul care de 20 ani are blat cu familia Ridzi incearca cum era si normal cu un om fara sanse, insa sper ca PSD Hunedoara sa-l desemneze pe Costel Avram. Nu sunt un mare fan al lui Costel Avram dar vreau o batalie adevarata pentru functia de primar si nu un nou blat jalnic. Fie ca cel mai bun sa castige.

 • 14 ianuarie 2020 la 15:24
  Permalink

  Daca Resmerita este tare cum se da, sa candideze el la Petrosani! Are si fata, are si experienta politica, are si sustinere la judet!
  Atunci suntem siguri ca nu mai exista niciun blat!
  Hai Resmerita, accepti provocarea?

 • 14 ianuarie 2020 la 17:30
  Permalink

  De ce sa stricam formula de calcul stabilita?Stie toata lumea ca este intelegere intre Pinochio si restul Vaii.Daca doriti o schimbare adevarata lasati DNA(dosare)sa-si faca treaba.Orice om vede cum arata acest oras si mai ales turistii,oameni care trec prin acest loc.Pacat

 • 15 ianuarie 2020 la 09:21
  Permalink

  Care dosare frate toate sunt puse la sertar de PROCUROAREA SEF de la parchetul Petrosani madam GAL sotia domnului ALIN GAL seful de la taxe si inpozite la Primaria Petrosani.

Comentariile sunt închise.