I ndividul în vârstă de 40 de ani a cerut magistraților Judecătoriei Petroșani să-i revoce măsura arestului preventiv și să fie cercetat în arest la domiciliu sau chiar control judiciar. Judecătorii au fost fermi și au decis că individul este un pericol social, astfel că este nevoie să rămână în celula de arest.

”Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luată prin încheierea penală nr. 68/CJDL/CC/2023 din data de 22.01.2023, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Petroșani în dosarul nr. 347/278/2023, față de inculpatul C. A. trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de viol. (…)
Respinge cererile inculpatului de revocare și, respectiv, înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu sau măsura controlului judiciar”, se arată în soluția instanței.
C. Adrian este acuzat că a acostat o tânără în vârstă de 24 de ani și apoi a violat-o. Infracțiunea gravă a avut loc în zona centrală a municipiului Petroșani, iar violatorul a determinat-o pe tânără să-l urmeze după ce i-a pus un cuțit la gât.
Ajuns într-o zonă lăturalnică, individul a lovit-o cu putere pe victimă încât aceasta a ajuns în stare de inconștientă, ca mai apoi să o violeze. Calvarul tinerei a durat circa o oră, timp în care a fost abuzată sexual fără să poată cere ajutor.