Declară Flaviu Itul, antrenorul de la Retezatul Hațeg

Reporter: Ești pe locul 1 cu Hațegul. Cum apreciezi prima parte a turului, un adevărat maraton?

F.Itul: Greu din punct de vedere fizic, după o întrerupere de atâtea luni. Măcar noi, în condițiile protocolului, ne-am mai întâlnit din 15 iulie încoace…

Reporter: Cum a răspuns Retezatul Hațeg acestor provocări?

F.Itul: Aș remarca, la modul general efortul fizic al tuturor echipelor, care au putut face față în condițiile date. Jucătorii noștri, noi toți, ne bucurăm că am putut să jucăm fotbal.

Reporter: Cum va fi lupta la titlu?

F.Itul: Va fi o luptă strânsă la titlu, noi tratăm fiecare meci cu seriozitate și încercăm să scoatem maximum. Avem o echipă experimentată la acest nivel, plus câțiva tineri care promit. Gavriluți, Popesc, Pușcă, Pițigoi sunt cei experimentați, în jurul lor încercăm să promovăm tineri, mai trebuie să ne întărim în apărare.

Reporter: Cum crezi că va continua campionatul?

F.Itul: Sper, în primul rând, să ieșim cu toții bine la teste, să fim apți să reluăm campionatul pe 12 noiembrie. Noi ne dorim să fim acolo sus, ne-am bazat pe jucătorii de la Hațeg. Suntem pe un drum bun, suntem sprijiniți de Primărie și sperăm să facem o figură frumoasă. Vom continua să ne ocupăm și de baza sportivă, să readucem Retezatul Hațeg pe o treaptă superioară.