USP isi lanseaza candidatii in Hunedoara

Uniunea Social Populara isi lanseaza duminica la Deva candidatii la alegerile din iunie. Membrii fosrmatiunilor politice vor fi prezenti la Casa de Cultura din capitala judetului Hunedoara. Uniunea Social Populara face publica lista candidatilor care s-au inscris pentru cursa electorala din 10 iunie. Lansarea candidatilorse va face la Casa de culturta din Deva, duminica la ora 11,00. Din partea USP la functia de presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara a fost desemnat Mircia Muntean, actualul primar al municipiului Deva. Dorin Gligor, presedintele PDL Hunedoara va candida pentru fotoliul de primar al municipiului Deva. In capitala Vaii Jiului, pentru functia de primar candideaza primarul in exercitiu Tiberiu Iacob Ridzi.

Ceilalti candidati urmeaza sa fie anuntati duminica la Deva.

Protocolul Uniunii Social Populare va functiona in judetul Hunedoara pana la data de 11 iunie. Potrivit negocierilor dintre cele trei partide, in 19 primarii cu primari PDL si Deva vor fi candidati desemnati de pedelisti.

Diana Mitrache

4 comentarii la „USP isi lanseaza candidatii in Hunedoara

 • 28 aprilie 2012 la 15:11
  Permalink

  Mircia muntean va castiga detasat ,Molot este terminat.

 • 28 aprilie 2012 la 19:37
  Permalink

  La fiecare vot dat pentru Mircia, Mircea va primi trei ! Pariu !?

 • 28 aprilie 2012 la 23:37
  Permalink

  Era mai bun Dorin Gligor la CJ,asa ca o sa-l votam pe Mircia Muntean decat pe Vochitoiu,Molot sau Avram.

 • 29 aprilie 2012 la 18:06
  Permalink

  Umbla cu cioara vopsita si afirma ca e papagal. Oamenii nu se mai lasa pacaliti. Ei stiu ca lupul isi schimba parul dar naravul BA.

Comentariile sunt închise.